Eveniment-Social

Politehnica Iași poate profita de forma slabă a constănțenilor. Echipa întâlnește campioana României de Ziua Națională

Publicat: 01 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Politehnica Iași poate profita de forma slabă a constănțenilor. Echipa întâlnește campioana României de Ziua Națională
Politehnica Iași a avut 5 egaluri în ultimele 5 meciuri de campionat

Jucătorii de la Politehnica Iași vor întâlni, în această seară, de la ora 20:00, campioana României. Aceștia pot profita de forma slabă a constănțenilor, iar în acest moment se gândesc să spele rușinea de după meciul cu Voluntari

În meciul din turul campionatului, Poli Iași a reușit să profite de situația Farului Constanța și a învins în deplasare cu scorul de 3-1. Circumstanțele par din nou favorabile pentru echipa din Copou, având în vedere că formația lui Gică Hagi nu a mai câștigat de la meciul cu Oțelul, de pe 8 octombrie. Meciul îi oferă prilejul lui Andrei Ceobanu, jucătorul Iașului, să se întâlnească cu fosta sa formație.

Politehnica Iași poate profita de forma slabă a constănțenilor

După 5 egaluri, ieșenii ar trebui să aducă și o victorie, mai ales că joacă pe teren propriu. Andrei Ceobanu, fostul jucător al Farului Constanța, se gândește la revederea cu foștii colegi, însă nu îi va menaja. În ultimele partide, Andrei Ceobanu i-a luat locul decarului ieșean, Alin Roman.

„O partidă importantă pentru noi, avem nevoie de cele trei puncte, deoarece în ultimele meciuri am făcut multe egaluri, important a fost că nu am pierdut și am obținut puncte, dar avem nevoie de o victorie. Mai ales pentru încrederea noastră. Este un sentiment plăcut să joc împotriva fostei echipe, îi știu pe toți de acolo, indiferent că am jucat și cu Rapidul, și cu Iașul, mă gândesc mereu să îmi fac treaba și mai bine, să obținem cele trei puncte, trebuie să urcăm în clasament. Eu cu Alin Roman suntem niște jucători ofensivi și cred că am putea să jucăm împreună, depinde de formula de joc”, a precizat Andrei Ceobanu, mijlocașul Politehnicii Iași.

Leo Grozavu are aproape tot lotul la dispoziție

Toți jucătorii accidentați s-au recuperat, iar Leo Grozavu are la dispoziției tot lotul, făcând excepție Jakub Vojtus. Slovacul se pare că a avut probleme personale și este posibil să fie luată în considerare și rezilierea contractului. Însă lucrurile nu sunt clare deocamdată, iar clubul va face un anunț cu privire la situație cât de curând. Deocamdată, Iașul suferă în atac, Sergiu Buș nu a înscris niciun gol până acum, iar forma lui Harrison nu este constantă.

„Avem o partidă de campionat împotriva echipei campioane. Au jucători valoroși, calitate, probabil cel mai bun antrenor din România, pentru care am un mare respect. Ne dorim foarte mult să câștigăm, așa cum ar trebui să fie orice partidă. Venim după o serie de jocuri bune, dar poate rezultatele nu au fost pe măsură. Nu am reușit să câștigăm, dar am fost mereu aproape, în special la partidele de pe teren propriu. Ei nu traversează cea mai bună formă, dar fotbalul este la momentul jocului, noi ne dorim să facem jocul nostru, nu ne interesează ce se întâmplă cu adversarul. Depinde foarte mult de momentul jocului, de starea pe care o vom avea. Ne antrenăm bine, toți sunt optimiști, nu avem accidentări.

Încă suntem o echipă care nu a ajuns la potențialul maxim, dar ne cunoaștem mai bine, progresăm și cred că puteam face mult mai mult. E nevoie de timp, în fiecare moment pot interveni modificări. Sunt foarte puține echipe care pot spune că au ajuns la omogenitatea maximă. Vojtus a avut o problemă, iar la momentul respectiv o să aflați de ea, în zilele următoare se va clarificare situația, în momentul de față nu face parte din lotul clubului pentru meciul acesta. Nu sunt probleme grave”, a transmis antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu.

Politehnica Iași poate profita de forma slabă a constănțenilor în această seară, la ora 20:00, când joacă în compania campioanei României, Farul Constanța.

Comentarii
  • Păi poli este în formă slabă încă de la începutul ligi –și cred că o merlește astăzi în fața farului –să sperăm să aibă baftă azi

Adauga un comentariu