Cancan ultimă oră

Poliția a făcut primele precizări cu privire la incidentul în care a fost implicat What’s Up

Publicat: 09 dec. 2019

Cântărețul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secția 17 de Poliție din Capitală, luni seara. A fost reclamat de fost iubită, Alice Badea, care a sunat la 112 și a spus că bărbatul o agresează.

Secția 17 Poliție a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 de către o femeie, care a spus că fostul prieten o agresează. Polițiștii au mers la locul indicat, în Sectorul 5 al Capitalei, unde cel reclamat a devenit agitat și recalcitrant, astfel că bărbatul a fost imobilizat și condus la Secția 17 Poliție. Bărbatul reclamat este cunoscutul cântăreț Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de „What`s Up”. La sediul secției 17 de Poliție, bărbatul a devenit și mai agitat, a adus injurii polițiștilor și a fost agresiv.

„La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili toată situați de fapt. Cercetările se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Adauga un comentariu