Actualitate

Poliţia Română impune norme de amenzi agenților. Europol a publicat documentul

Publicat: 25 feb. 2021
plan amenzi polițiști pandemie
Europol a intrat în posesia unui document în care era reliefat faptul că Poliţia Română impune agenţilor o normă de amenzi

Inacceptabil ce se întâmpla în România. Europol a intrat în posesia unui document în care era reliefat faptul că Poliţia Romana impune agenţilor o normă de amenzi.

Astfel, poliţiştii erau obligaţi să raporteze în fiecare zi, până la ora 23.00, câte amenzi şi avertismente au aplicat.

„ATENȚIE!Normă de amenzi impusă polițiștilor
Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliției Române care dă startul „vânătorii de amenzi”. Polițiștilor li se impune să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenții aplicate, defalcat, amenzi/avertismente.
Este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de polițiști. Și este tot pentru prima dată când se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un „indicator” de performanță.
Condamnăm ferm aceste acțiuni de intimidare la adresa polițiștilor care au scopul de a-i obliga să aplice amenzi populației. Ne punem speranța că polițiștii nu vor accepta această „normă” iar în situația unor presiuni din parte șefilor, vom interveni prompt!”, au transmis reprezentanţii Europol.

Comentarii
  • Stim asta ! si se intampla dintodeauna !, raidurile de piraterie se numesc ” prevenirea accidentelor, … siguranta cetatenului… mentinerea ordinei,..” bla blaa blaaa, ma intreb daca se simt mandrii si povestesc familiei cum ii jefuiesc ei fara mila pe romani, cum ii lasa fara paine la copii pe o luna de zile, cum le distrug vietile unora !, cum intind plasele si capcanele sii ard la maxim pe cei care poate chiar muncesc si se chinuie sa traiasca normal

Adauga un comentariu