Actualitate

Poliţia şi angajaţii CNAIR au ridicat de pe câmp documente aruncate privind autostrada Bechtel

Publicat: 09 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poliţia şi angajaţii CNAIR au ridicat de pe câmp documente aruncate privind autostrada Bechtel
Potrivit autorităților locale, terenul pe care e aruncată grămada de documente, multe afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile și mâncate de insecte, este unul privat

Poliția națională și angajaţii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au ridicat astăzi, 9 iulie 2021, documentele aruncate de compania Bechtel pe un câmp de lângă localitatea Giroc, Timișoara.

Potrivit autorităților locale, terenul pe care e aruncată grămada de documente, multe afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile și mâncate de insecte, este unul privat.

„Vă putem confirma acțiunea”, a menționat biroul de presă de la Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj, care a adăugat că nu este vorba de documente ce aparțineau DRDP Cluj.

Viceprimarul comunei Giroc: „E așa cum a apărut în presă”

Autoritățile din localitatea Giroc anunță că au verificat și ele perimetrul încă de joi, după apariția articolului.

„Am fost ieri cu Poliția Locală, am constatat că există documentele acolo exact cum au apărut în presă. Sunt deteriorate în mare parte, nu păreau să fie recent depozitate acolo, au trecut ceva ploi peste ele. E un teren privat, nu este al primăriei. Eu am anunțat și Poliția Locală și Poliția Națională, care m-au anunțat că o să facă o anchetă. Am fost ieri și am asigurat perimetrul, ca să nu se distrugă probe”, a declarat Dan Vîrtosu, viceprimar al comunei Giroc.

Potrivit unei perspective Google Earth, containerele se află pe respectivul teren din 2014.

Adauga un comentariu