National

Poliţist înjunghiat de un bărbat după ce i-a reproşat acestuia că nu poartă mască

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poliţist înjunghiat de un bărbat după ce i-a reproşat acestuia că nu poartă mască
Poliţist înjunghiat de un bărbat după ce i-a reproşat acestuia că nu poartă mască

Incident în vestul ţării, mai exact în Lugoj. Un bărbat a reacţionat într-un mod dur după ce un poliţist i-a reproşat că nu poartă mască. Se pare că poliţistul a fost înjunghiat după l-a legitimat pe bărbat.

Bărbatul lucra la o companie de apă și canal şi a devenit nervos atunci când a fost întrebat de oamenii legii de ce nu poartă mască.

Un poliţist a fost înjunghiat de un bărbat care nu purta mască de protecție

Un poliţist a fost înjunghiat de un bărbat care a devenit recalcitrant după ce i s-a atras atenţia că nu poartă mască. Bărbatul lucrează la o companie de apă şi canal din Lugoj. În momentul în care a fost legitimat, acesta a devenit din ce în ce mai nervos iar în momentul în care poliţiştii încercau să îl imobilizeze, bărbatul a scos un cuţit.

În momentul imobilizării, unul dintre agenţii de poliţie a simţit o tăietură în zona mâinii, tăietura era produsă de un cuţit. În urma incidentului, poliţistul a fost transportat la spital, dar viaţa acestuia nu este pusă în pericol pentru că rana este una superficială.

Colegii bărbatului îi iau apărarea

În schimb, colegii de muncă cu bărbatul care l-ar fi înjunghiat pe omul legii îi iau apărarea acestuia. Oamenii au afirmat anchetatorilor faptul că acel cuţit pe care bărbatul îl avea în posesie este folosit pentru tăierea unor ţăruşi necesari lucrării efectuate şi ca agresorul nu a intenţionat niciun moment să îl înjunghie pe agent. În cauză s-a demarat o anchetă pentru a vedea cu exactitate starea de fapt.

Oamenii legii sunt deseori puşi în situaţii limită

În ultima perioadă, oamenii legii sunt puşi din ce în ce mai mult, în situaţii limită. Situaţii în care aceştia se aleg cu răni care, uneori, poate duce şi la deces. Probabil cel mai notoriu caz de deces survenit în urma unei înjunghieri este cazul de la Suceava. Pe peronul gării din Burdujani, judeţul Suceava avea să se producă o crimă înfiorătoare.

Un cetăţean a înjunghiat un poliţist. Se întâmplă în 2017, iar Agentul-sef de poliţie Sorin Vezeteu a decedat după loviturile de cuţit. Ucigaşul poliţistului din Suceava a declarat că dorea să omoare un poliţist

Un alt caz de poliţist înjunghiat s-a produs în Iași, în 2018, atunci când Iulian Dumitraş campion la lupte, a fost înjunghiat. În ultimul caz nu vorbim de o intervenite, întâmplarea s-a petrecut în faţa unui club din municipiu.

Totuşi, o strategie concretă lipseşte la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. În lipsa unor achiziţii a unor veste antiinjunghiere, oamenii legii stau şi aşteaptă, cu frică, ziua în care norocul nu le va mai surâde.

Adauga un comentariu