National

Poliţist pensionar băgat de soție în spital. L-a înjunghiat după ce bărbatul a început să o bată

Publicat: 03 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poliţist pensionar băgat de soție în spital. L-a înjunghiat după ce bărbatul a început să o bată
O femeie și-a înjunghiat bărbatul, fost polițist, după ce acesta a început să o bată

Roata este rotundă şi totul se întoarce împotriva ta. Este și cazul unui poliţist poliţist pensionar băgat de soție în spital. Bărbatul, pensionar la 48 de ani și-ar fi agresat soţia care din disperare l-a înjunghiat.

Nu este prima oară când soţia omului legii are de-a face parte cu violența domestică. Bărbatul şi-ar fi agresat în repetate rânduri femeia.

Poliţist pensionar băgat de soție în spital

Un fost poliţist pensionar a fost bătut de soţie până a intrat în spital. Incidentul s-a produs în localitatea Târgu Neamț şi totul a început după ce pensionarul în vârstă de 48 de ani şi-a agresat soţia care nu a mai suportat acest lucru. Femeia a fost lovită de mai multe ori de fostul poliţist iar ulterior, potrivit oamenilor legii, a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat pe ”tânărul pensionar”.

După ce a realizat că bărbatul sângera, femeia a sunat la 112 şi le-a spus operatorilor ce a făcut cerându-le ajutorul. Bărbatul  a suferit unele leziuni care nu i-au pus în pericol viața. Acesta se află internat în spital unde primește îngrijirile medicale de specialitate. Polițiștii au deschis dosar penal pentru violențe în familie.

Cum s-a produs incidentul care l-a băgat pe poliţist în spital

Anchetatorii au deschis un dosar penal şi au explicat, într-un comunicat de presă cum s-a produs incidentul care l-a băgat pe fostul poliţist în spital. Aceștia au menţionat faptul că, pe fondul consumului excesiv de alcool, a izbucnit un conflict. Poliţistul şi-a agresat soţia care, din disperare, a luat un cuţit şi l-a agresat la rându-i. În aceste momente fostul poliţist bătut de soție este internat în spital dar loviturile nu i-au pus viața în pericol:

„La data de 2 februarie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din Târgu-Neamț, a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, în vârstă de 46 de ani, moment în care aceasta l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător.

Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate, fiind constatat faptul că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Tot mai multe cazuri de violență în familie în România

La capitolul violență în familie, România înregistrează recorduri negative. Vorbim despre sute, mii de cazuri în care bărbații își agresează femeile. Ultimul caz s-a produs recent, în urmă cu câteva săptămâni când un bărbat italian și-a împușcat soția. Femeia a fost transportată la spital dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. La acea dată opinia publică a fost șocată de felul în care italianul și-a executat soția. Vorbim despre 7 împuşcături în cap. Anchetatorii au dezvăluit la acea dată că prima ipoteză de lucru este cea în care totul a pornit de la gelozie.

Totuși, nici oamenii legii nu sunt feriți de scandal. Cel mai grav incident de acest fel s-a produs în Oradea unde fostul șef al Poliției Locale și-a tăiat soția în plină stradă. Femeia a scăpat cu viață printr-un miracol.

Adauga un comentariu