National

Polițiști răniți într-un accident în Neamţ. Un tânăr cu BMW a lovit autospeciala

Publicat: 03 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Polițiști răniți într-un accident în Neamţ. Un tânăr cu BMW a lovit autospeciala
Polițiști răniți într-un accident în Neamţ

În această seară a avut loc un accident pe DN 15, în comuna Săvinești, județul Neamț. Din primele informații, se pare că doi polițiști rutieri au fost răniți  după ce un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție.

Cei doi polițiști erau în timpul serviciului și patrulau cu un Volkswagen Polo inscripționat și echipat cu aparat radar, scrie tvmneamt.ro.

La un moment dat, polițiștii ar fi întors mașina, moment în care au intrat în coliziune cu un autoturism BMW, condus de un tânăr care circula din sens opus.

Mașina de poliție a fost lovită în plin

Tânărul care conducea BMW-ul spune că poliţistul aflat la volan a întors brusc maşina în fața sa. Acesta mai susține că semnalele luminoase au fost puse în funcțiune după ce s-a început manevra de întoarcere, fiind luat prin surprindere.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe), transmit autorităţile.

Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate și transportate de echipajele SMURD la UPU Piatra Neamț.

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe șoseaua Bucium din Iași

Și în municipiul Iași a avut loc un accident rutier.  Patru autoturisme au intrat în coliziune pe șoseaua Bucium.

„În accident au fost implicate 4 autoturisme, 2 autoturisme fiind parcate, 2 în mers. O persoană a necesitat asistență medicală, nu se impune transportul la spital”, au declarat reprezentații ISU Iași.

La fața locului s-au deplasat Detașamentul 2 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat.

„Asigurare măsuri de prevenire la un accident rutier, în municipiul Iași, șoseaua Bucium. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat. În accident sunt implicate 4 autoturisme, nicio persoană nu are nevoie de asistență medicală, din primele informații”, au precizat reprezentanții ISU Iași.

Comentarii
  • BMW avea sigur 50H, prin localitate, langa trecerea de pietoni…Probabil ca a vrut sa-l opreasca dar drogatul, taranete nespalat cu beamweu…

Adauga un comentariu