Prima pagină » Titlurile zilei » Polițiștii din Iași au intrat pe fir în cazul blondei care și-a bătut cățelul cu poșeta într-o stație de autobuz – FOTO/VIDEO

Polițiștii din Iași au intrat pe fir în cazul blondei care și-a bătut cățelul cu poșeta într-o stație de autobuz – FOTO/VIDEO

17 mai 2024, 02:00, 16 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

În cazul cățelului lovit cu o poșetă în cap într-o stație de autobuz, polițiștii din Iași au început să facă anchetă. Animăluțul era chiar al blondei din videoclip, care acum este căutată de autorități pentru a stabili exact ce s-a întâmplat

Un videoclip postat pe internet a stârnit sute de reacții în comunitatea ieșeană. În stația de la rond Canta, un cățel s-a ținut după stăpâna sa până la ușa autobuzului, însă reacția acesteia i-a uluit pe toți. A început să țipe la animalul de companie, iar la un moment dat l-a lovit cu poșeta peste cap.

Polițiștii din Iași fac anchetă în cazul cățelului bătut în stația de autobuz

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor al IPJ Iași s-au sesizat în privința imaginilor apărute în mediul online. Conform legii, persoanele care rănesc animalele riscă să fie amendate sau chiar să ajungă la închisoare. Legile, în ceea ce privește rănirea animalelor, s-au înăsprit în ultimii ani în România. În continuare, polițiștii din Iași vor verifica exact ceea ce s-a întâmplat în stația de autobuz de la rondul Canta și dacă va fi necesară aplicarea unei sancțiuni.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că cele prezentate sunt în atenția polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Biroul pentru Protecția Animalelor, fiind efectuate verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Reacții dure din partea ieșenilor

După ce au văzut videoclipul, oamenii nu au mai rezistat și au început să comenteze. Fata a urcat în autobuz și s-a întors spre cățelul ei, la care a țipat și pe care l-a lovit cu poșeta peste cap. Când au auzit că este gălăgie, oamenii au scos telefoanele și au reușit să filmeze momentul. Toată lumea a condamnat-o pe diva din Iași pentru gestul făcut și speră acum că poliția își va face treaba în acest caz. Tânăra a ținut să dea explicații oamenilor ce au condamnat-o, însă ulterior a șters comentariile.

„Cum să faci așa ceva? Dacă nu vrea cățelul mai bine să îl dea cuiva să îl adopte, niciun animal nu merită să fie tratat astfel”, a scris Andrei într-un comentariu.

Rămâne de văzut ce concluzii va trage poliția în acest caz și dacă persoana respectivă va fi amendată.

„Eu i-aș da o amendă de să-i fie frică să mai iasă din casă. Câinele nu are nicio vină că s-a ținut după ea, fata trebuia să meargă să îl ducă înapoi acasă ca să nu rămână pe stradă, nu să-l lovească”, a comentat o tânără la postare.

Fata care a lovit un cățel cu geanta peste cap într-o stație de autobuz a intrat în vizorul polițiștilor din Iași.

Comentarii
  • Lipsa de subiecte
    Ați mai dat și ieri căzul cu javra asta ….

  • A postat blonda si a spus ca e cainele ei si l-a batut sa se duca acasa.

  • Foarte bine!

    Foarte bine ca Politia animalelor își face treaba!
    @Cristi, și dacă nu-ti place subiectul de ce postezi la 6.13, bai gloabă amarata?

  • Felicitari autoritatilor care s-au autosesizat si in acest caz.

  • @@@Cristi, poate vrei sa suji mielu cu o nara, ce spui? Apoi trimite-o si pa mămica ta!!!

  • Pentru foarte bine care lingi javrelr in cur sa strângă căcatul din parcuri ….

  • Asta e o cățea căreia îi miroase mijul a peste și băieții din Păcurari i-au dat numai pe la bot cu beelitele. O jegoasa fără clasă!

  • A înnebunit lumea bai nene! Asta e subiect de dat la ziar și mai ales un caz deosebit care să ocupe timpul și resursele poliției…pfai să-mi trag doua…ne-am dus naibii ca oameni,ca nație, tot.

  • Știre națională ….

  • cristian muungiu

    Țoapă nesimțită, sper să primească o amendă pe măsura prostiei.

  • Eu am văzut un caz mai grav
    Eram in Pacurari și un tip fugărea un câine
    Cred că îi face dosar ….

  • Animale cu stăpâni ,,animale umane”! Bă…să bați un animal care care vroia compania ta …! Se simțea mare și tare ? L-a educat ? Noaptea minții !

  • O curva asta exact ca și maică-sa , care și-au luat bătaie de la tac-su ăla bețiv toată viața. Asta vezi asta faci. Pute carnea pe ea și voi îi ziceți Divă? Am inebunit cu toții!

  • Miliția mereu la datorie să-mi trag carnatul prin strachina lor, nefu7uta asta a dat cu geanta în cap la o corcitura și trebuie arestată, iar curwa aia care a omorât cu mașina oamenii ăia de munceau este în arest la domiciliu, justiția Pwlii

  • Ca pulitzaii atita treaba au sa faca straja la nunti si mortaciuni de TZIGANI si cautat blonde ce bat ciini…. Le dau si Medalii de prosti???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *