Local

Polițiștii din Iași solicită ajutorul cetățenilor pentru a găsi un minor dispărut. Update: Băiatul a fost găsit

Publicat: 04 nov. 2020
Copil Dispărut
Copil Dispărut

Polițiștii din Iași au lansat un mesaj prin care solicită ajutorul cetățenilor pentru a găsi un minor dispărut. Acesta are 1.40 cm, 38 de kilograme, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Update: Din fericire băiatul a fost găsit.

„L-AŢI VĂZUT?

Poliţiştii ieşeni caută un minor care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea minorului sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 4 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, AMARITEI VASILE de 10 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Iaşi şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorului: înălţime 1,40 m, greutate 38 de kilograme, păr şaten tuns scurt, ochi căprui.

Ultima oară când a fost văzut de membrii familiei, acesta era îmbrăcat cu hanorac negru, tricou alb, pantaloni de trening de culoare albastru închis și era încălțat cu o pereche de adidași de culoare alba.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se arată în mesajul transmis de IPJ Iași.

Comentarii
  • Care oameni să vă ajute fraierilor aia de muncesc și voi îi prigoniți toata ziua sa i sancționați? Sa va ajute interlopi, manelistii cu care faceți selfie facetiva treaba trantorilor ca protestati toata ziua ca nu aveți dotari, salarii etc dar rezultate ?

Adauga un comentariu