Eveniment-Social

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a mai revenit

Publicat: 28 aug. 2020

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 27 august a.c., polițiștii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleaşi zile, TURCU COSTICĂ, de 66 de ani, din municipiul Iaşi a plecat dintr-o unitate medicală din municipiul Iași și nu a revenit nici în acea unitate medicală, nici la domiciliu.

Semnalmentele bărbatului: înălţime aproximativ 1,65 m, 70 de kilograme, constituţie atletică, ten deschis, faţă ovală, păr şaten tuns scurt, ochi căprui.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu o cămaşă albastră nuanţă deschisă, cu mâneci scurte, pantaloni de culoare neagră şi era încălţat cu pantofi de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Comentarii
Adauga un comentariu