National

Poliţiştii şi un copil de 1 an şi 8 luni au asistat la o crimă oribilă. O româncă, ucisă de soţul italian

Publicat: 12 nov. 2020
Cristina, româncă stând în autoturismul său
Cristina, o tânără româncă ucisă în Germenia de soțul său italian

Tragedie în Diaspora. Scene desprinse din filmele de groază au fost privite de polițiști și de un copil de doar 1 an și 8 luni. Cristina, o româncă în vârstă de 25 de ani, a fost omorâtă cu sânge rece de propriul soț, un cetățean italian. Oroarea s-a produs în Germania. Autoritățile au fost obligate să îl împuște mortal pe individ, chiar în balconul domiciliului unde s-a produs crima.

Întregul eveniment nefericit a început în jurul orei 17:00, în momentul în care un vecin a auzit o ceartă zgomotoasă și a sesizat forțele de ordine printr-un apel la numărul unic de urgență. Bărbatul a raportat că, din apartamentul de vis a vis, se aud strigăte îngrijorătoare. Acolo locuia Cristina, o femeie de doar 25 de ani, împreună cu fiul ei de 1 an și 8 luni.

A pătruns peste tânără în casă și a început cearta

Tatăl copilului, un bărbat de cetățenie italiană în vârstă de 46 de ani originar din Calabria, a intrat peste femeie în casă, iar cei doi au început să se certe puternic.

Conaționala i-a cerut în repetate rânduri să iasă din locuință. Dar, exact în momentul în care în casă au pătruns agenții de poliție, italianul a înjunghiat-o de câteva ori, pe balconul locuinței, chiar sub ochii acestora. Ulterior, acesta a aruncat spre oficiali o petardă și a strigat să-l împuște.

Fără a clipi, unul dintre agenți a apăsat trăgaciul spre individ. Două focuri de armă i-au fost mortale. Trăgătorul a precizat faptul că a fost nevoit să tragă atât pentru autoapărare, cât și pentru a încerca să îi salveze viața victimei.

Tânăra a decedat în timp ce medicii îi acordau îngrijiri medicale

Din nefericire, băiețelul de 1 an și 8 luni a rămăs fără cea care i-a dat viață. Echipajul medical ce s-a deplasat la fața locului, în ciuda eforturilor depuse nu au mai putut face nimic pentru femeie, aceasta trecând la cele veșnice în momentul în care primea îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, astfel de incident nu a fost o premieră în familia Cristinei. Poliția a intervenit la fața locului în cazul celor doi de mai multe ori. Cristina a apelat la forțele de ordine în urmă cu doar câteva săptămâni în urmă, tot după o serie de certuri cu Rosario, soțul italian. Cristina voia neapărat să se întoarcă în România și să îl părăsească pe bărbat. Acestuia i-a fost interzis accesul în apartamentul femeii.

“Au fost anchete”, potrivit purtătorul de cuvânt al poliției, Martin Emig, dar spune că italianul nu a avut antecedente penale.

Din nefericire pentru Cristina, cetățeanul italian nu a ținut cont de restricții și a intrat peste tânără în casă, unde i-a luat viața și a lăsat un copil de numai 20 luni singur.

Sora Cristinei, strigăt de ajutor pe rețelele sociale

Sora Cristinei a publicat un mesaj emoționat pe platforma de socializare Facebook, unde a cerut ajutor pentru a-i repatria corpul tinerei și pe copilul ei în țară.

”Bună ziua, oameni buni! Avem nevoie urgent de ajutorul dumneavoastră pentru a o aduce în țară pe Cristina sora mea din Germania având 25 de ani și un copil de 1 an şi 8 luni. Aseară a fost înjunghiată și ucisă de către soțul ei. Băiețelul ei a rămas singur în Germania! Care are posibilitatea, vă rog din suflet, ajutați-o să ajungă în țară, vă rog din tot sufletul meu!”, scrie sora Cristinei pe Facebook.

Violența domestică este din ce în ce mai des întâlnită în sânul familiei. Bărbații cuprinși de o gelozie orbitoare ajung să-și ucidă partenerele de viață prin supunerea la chinuri groaznice, fiind bătute, incendiate și omorâte prin diverse moduri de neimaginat.

Adauga un comentariu