National

Polițistul care s-a împușcat împușcat la Caracal a murit

Publicat: 16 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Polițistul care s-a împușcat împușcat la Caracal a murit

Reprezentanții IPJ Olt au declarat că polițistul care s-a împușcat în cap a murit miercuri seara la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde bărbatul fusese dus încă de duminică seara, imediat după incident.

Potrivit medicilor craioveni, starea bărbatului de 31 de ani era extrem de gravă încă din momentul internării. Polițistul era în comă profundă și avea un traumatism cranio-cerebral acut sever. Medicii l-au internat în secția de Terapie Intensivă. Potrivit IPJ Olt, ancheta în caz continuă, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Poliţistul, în vârstă de 31 de ani, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, judeţul Olt, s-a împuşcat cu armamentul din dotare în apartamentul din municipiul Caracal în care locuia împreună cu soţia iar cel care a sunat la 112 a fost cumnatul său. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului. Ulterior a fost transportat la SCJU Craiova, unde a stat trei zile în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral sever, având două plăgi la cap, una de intrare şi una de ieşire a glonţului. Potrivit polițiștilor, bărbatul lucra doar de o lună la IPJ Olt.

Adauga un comentariu