Bursa Barfelor

Poluția Locală s-a făcut de baftă acum câteva zile: „Unde e Conservatorul?”

Publicat: 27 mai 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Poluția Locală s-a făcut de baftă acum câteva zile Unde e Conservatorul

În continuare rubricii, babele vor să povestească ceva și despre caschetarii de la Poluția Locală care mai patrulează prin zona centrală. De data asta e vorba despre ăia care patrulează cu mașina și mai parchează la umbră, lângă ghena de gunoi de lângă parcul ălora trași pe roată acum vreo două secole. Cum stăteau colegii de patrulă, apar doi bătrânei. Văzând uniforma poluției, au prins curaj și au întrebat: „Unde e Conservatorul?”. Caschetarul din dreapta a fost cuprins de panică, nu știa răspunsul. S-a simțit ca la un concurs de cunoștințe generale. S-a lăsat o liniște de câteva secunde, foarte apăsătoare, chiar și pentru adresanții întrebării. Dar a venit salvarea de la caschetarul cu covrigul în mână. Ca să apere onoarea colegului din dreapta a dat răspunsul corect. PS: Bătrânii voiau să ajungă la sediul Conservatorului de pe Cuza Vodă.

Comentarii
  • Daca sunt angajati numai neamuri de toate categoriile dar si fel de fel de pile, in marea lor majoritate proveniti de la taranoaia e si normal ca nu stia ce sa raspunda.

  • Pt anonim.. Pune numele și te așteptăm la concurs să vedem cât de deștept ești. La ultimele concursuri nu a luat niciunul mai mult de nota 2. Te așteptăm!!!!

  • Multă minte nu se cere…..
    Ce mai face băscosul de pe Sf Andrei ?! Ăla cu sfânta, care se credea cine știe ce Dumnezeu pe acolo. Îi mai trebuia și un pic de minte……

Adauga un comentariu