Bzi.ro

Ponturi pentru plasarea cu succes a pariurilor sportive 

Publicat: 09 oct. 2019
46 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

Ești în căutarea celor mai bune ponturi pentru plasarea cu succes a unor pariuri sportive? Dacă da, atunci îți recomandăm să citești cu atenție acest articol, deoarece vei descoperi câteva ponturi care te vor ajuta să eviți greșelile și să începi să iei decizii inteligente. Deși există o mulțime de fani ai sporturilor cărora le place să parieze, doar câțiva au succes pe termen lung – pentru că nu respectă câteva reguli simple necesare plăsării cu succes a pariurilor. Iată câteva dintre ponturile pe care vrem să ți le oferim pentru a-ți atinge obiectivul. 

Principiile de bază ale unui parior de succes

În pariurile sportive, psihicul joacă întotdeauna un rol important.

Înainte de a paria, trebuie să afli cât mai multe informații posibile despre sportul pe care pariezi.

Nu subestima niciodată importanța cotelor. Nu uita niciodată ca înainte să pariezi să citești biletul zilei, care este format din cele mai bune ponturi ale zilei din fotbal și tenis. Acesta îți este oferit gratuit de cei mai buni tipsteri de pariuri sportive.  Trebuie să stabilești o limită în ceea ce privește bugetul destinat pariurilor. Să începi să pariezi este mai ușor decât crezi având în vedere bonusurile de bun venit oferite de casele de pariuri. 

Cum poți să ai succes la pariuri sportive

Este important să știi încă de la bun început că succesul la jocurile de noroc nu este și nici nu va fi garantat. Cu toate acestea, pariurile sportive sunt un joc al probabilităților – și, prin urmare, vei putea plasa un pariu cu succes dacă ai cunoștințe solide despre sportul pe care pariezi sau ții cont de sfaturile oferite de experți în domeniu. Iată câteva sfaturi pentru pariuri de succes pentru a-ți îmbunătăți strategia de pariere.

Deschide cont la mai multe case de pariuri sportive

Înainte să începi să plasezi pariuri, trebuie mai întâi să-ți deschizi un cont de pariuri. Îți recomandăm să deschizi conturi la mai mulți operatori de pariuri, pentru a putea să pariezi întotdeauna pe mai multe sporturi diferite și să plasezi pariuri diverse. Vei avea acces și la cele mai bune cote de pe piață. Datorită metodelor de plată instantanee, cum ar fi Neteller, Skrill și PayPal etc., nu este necesar să ai bani în conturi. Dacă descoperi un pariu cu o valoare bună, atunci faci un depozit instant și plasezi pariul.

Nu rata șansa de a beneficia de un bonus bun

În acest moment, foarte rar găsești o casă de pariuri care să nu ofere jucătorilor noi un bonus de bun venit. Acesta este un lucru de care ar trebui să profiți.

Uneori, aceste bonusuri pot fi extrem de avantajoase. Acest lucru face ca pariurile de succes să fie mai ușoare – și cu mai multe probabilități de reușită. Cu toate acestea, ai grijă că aceste bonusuri sunt oferite de casele de pariuri pentru a atrage jucători noi, dar uneori au și cerințe mult prea dificile de îndeplinit. Drept urmare, mulți pariori de succes știu când trebuie să profite bonusul de bun venit. Deci, înainte de a primi orice bonus de bun venit, asigură-te că verifici termenii și condițiile.

Descoperă cele mai actuale teorii și strategii de pariere

Dacă dorești să ai succes la pariuri sportive, trebuie să știi mai mult decât elementele de bază ale pariurilor. Un adevărat expert în pariuri se informează constant cu privire la pariuri. Citește despre noile evoluții, tipuri noi de pariuri, garanții disponibile etc.

Nu uita că posibilitatea de „cash out” este disponibilă în aproape toate case de pariuri. Un parior poate să-și evalueze pariul înainte de sfârșitul meciului și să-și asigure un câștig.

Calculează probabilitățile

Cea mai importantă parte a unei strategii de pariere este probabilitatea. Pariurile sportive sunt un joc de probabilitate exprimat de cote. În timp ce casele de pariuri privesc cotele doar ca un multiplicator pentru potențialul lor câștig, pariorii cu experiență privesc probabilitatea ca un agent de pariuri ce are legătură cu acel eveniment anume. Prin urmare, trebuie să înțelegi totul despre cote și despre ce înseamnă ele.

Alege cote corecte

Deci, care cote sunt corecte? Pariorii de succes au adesea noroc, deoarece au un avantaj față de casa de pariuri – au mai multe cunoștințe. Este posibil să dețină informații noi cu privire la un jucător important sau să știe despre forma slabă a echipei care nu a fost luată în considerare în prețul stabilit de casele de pariuri. Dacă găsești un pariu ca acesta – acesta ar fi un pariu cu valoare – prin urmare, trebuie neaparat să fii informat pentru a găsi un pariu cu valoare.

Dincolo de cele dezvăluite până acum, este indicat să optezi pentru un pariu individual (single), să ții cont de faptul că pariurile live oferă oportunități interesante, să te mulțumești cu profituri mici, să îți gestionezi în mod corespunzător bugetul, să vorbești cu alți pariori, printre altele. Totodată, este important este să reții că orice parior cu o atitudine corespunzătoare poate deveni un parior de succes. Mult noroc!loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit