Prima pagină » Radio » Actualitate » Postările cu pisici drăguțe, mai populare decât vedetele. Geamănul Motanului Încălțat, vedetă pe Instagram

Postările cu pisici drăguțe, mai populare decât vedetele. Geamănul Motanului Încălțat, vedetă pe Instagram

07 dec. 2021, 11:54,
BZI.ro, în Radio

Lumea a fost cucerită de pisici de drăguțe. Fenomenul “lolcats” a luat amploare în anii 2000. Video-urile și pozele cu feline le induc oamenilor o stare de bine. De-a lungul timpului, pisicile au fost venerate, fiind considerate un simbol al frumuseții și fertilității. Însă, uneori, comportamentul pisicilor poate fi ciudat pentru om, ca atunci când pisicile mănâncă iarbă.

Luna aceasta, internauții au făcut cunoștință cu motanul Pisco. Felina devenită celebră pe Instagram este copia perfectă a Motanului Încălțat din Shrek. Pe rețelele de socializare, urmăritorii săi îl pot vedea îmbrăcat în Moș Crăciun sau Harry Potter. Cu toate acestea, nu a fost mereu motanul drăguț de astăzi. La început, comportamentul său le-a dat stăpânilor bătăi de cap.

Postările cu pisici drăguțe au cucerit lumea

Originea pisicilor a rămas un mister până astăzi. Cu toate acestea, primele feline domestice au apărut în urmă cu aproximativ 10.000 de ani. De-a lungul timpului, în funcție de religie, pisicile au fost venerate, dar și blamate. În Egipt, de exemplu, ele au fost un simbol al frumuseții și fertilității. Mulți cred că pisicile torc numai atunci când sunt fericite sau relaxate, dar acest lucru este eronat.

În ziua de astăzi, pe internet există numeroase video-uri cu pisici aflate în situații amuzante sau drăguțe. Astfel, postările cu pisici sunt mult mai populare chiar decât vedetele autohtone sau de peste hotare. Acest fenomen poartă denumirea de “lolcats” și a luat amploare în anul 2000. Pentru acest succes, “de vină” este chiar comportamentul natural al pisicii, care este foarte jucăușă. Acest lucru are un efect pozitiv asupra privitorului, inducându-i o stare de bine.

Adorabilul Pisco, copia Motanului Încălțat

Luna aceasta, o felină care seamănă izbitor cu Motanul Încălțat din Sherk a făcut senzație. Motivul pentru care este asemănat cu personajul fictiv sunt culoarea blănii și ochii adorabili. Numele acesteia este Pisco și trăiește o viață de lux în America. Astfel, pisica are parte de toate jucăriile și toată atenția de care are nevoie. Cu toate acestea, nu a fost mereu așa cum îl cunosc internauții astăzi.

„Când l-am luat prima dată pe Pisco, nu era ursulețul care este acum. Era foarte supărător și nu voia să-l ținem în brațe sau să-l atingem”, a dezvăluit stăpânul lui Pisco

Comportamentul felinei s-a îmbunătățit treptat. Stăpânii săi nu l-au sufocat cu afecțiune și îmbrățișări, iar motanul a devenit mai încrezător și curios, iar acum își iubește proprietarii foarte mult. Pe Instagram, Pisco are peste 620 de mii de urmăritori. Acum trei zile, felina a apărut îmbrăcată în costum de Moș Crăciun și a primit multe comentarii apreciative. Într-o altă poză, acesta a fost îmbrăcat în costumul celebrului Harry Potter.

Care sunt cele mai drăguțe rase de pisici

Felina Pisco, de care am amintit mai sus, face parte din rasa British Longhair. Acestea au dimensiuni mediii și putem spune că sunt fotomodele înăscute. Cu toate acestea, blana lungă necesită periaj periodic, pentru a evita încurcarea. Următoarea pe listă este rasa Ragdoll. În ciuda aspectului fizic impunător, aceste pisici sunt foarte jucăușe și relaxate. La rândul lor, pisicile siameze sunt cele mai inteligente și loiale animale domestice. Totodată, ele sunt elegante și flexibile, datorită corpului subțire.

Pisica Bengaleză face parte dintr-o rasă hibrid. Astfel, ea este combinație dintre pisica leopard asiatică și cea domestică. Prețul ei poate ajunge până la suma de 25.000 de dolari. Rasa Allerca este recomandată celor care sunt alergici la pisici. Alergenii care provoacă probleme iubitorilor de pisici au fost eliminate prin manipulare genetică. Astfel, pisicile din această rasă nu mai provoacă reacții alergice, care se manifestă prin strănuturi, senzații de sufocare și alte simptome. Cu toate acestea, Rasa Allerca este una dintre cele mai scumpe. Prețul unui exemplar ajunge la 6000 de dolari. Așadar, oamenii adoră pozele cu pisici drăguțe pentru că le induc o stare de bine, fapt pentru care feline precum Pisco ajung vedete de talie mondială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *