Actualitate

Poveste care intrece orice imaginație! Bebeluș ucis de mamă, păstrat de 9 ani în frigider

Publicat: 12 aug. 2020
Mama unui copil de 1 an infectat cu virusul SARS-CoV-2 avertizează: ”Nu e orice virus, e ceva necunoscut pentru medici, aşa că nu spera că vei fi norocos”
Mama unui copil de 1 an infectat cu virusul SARS-CoV-2 avertizează: ”Nu e orice virus, e ceva necunoscut pentru medici, aşa că nu spera că vei fi norocos”

În anul 2011, a avut loc – în localitatea clujeană Măgoaja, comuna Chiuieşti – un caz înspăimântător de pruncucid, care, în epocă, a avut un ecou uriaş în rândul populaţiei din zonă! În urma descoperirii autoarei, mama criminală a stat câţiva ani în puşcărie, eliberându-se în urmă cu ceva timp. Dar, după ce femeia a fost ridicată de poliţie, cadavrul micuţei a fost autopsiat la I.M.L. Cluj – şi nimeni dintre cei îndrituiţi să-l ridice şi să-l îngroape creştineşte nu a făcut acest lucru, astfel că trupul neînsufleţit se află şi la această oră în frigiderul instituţiei medicale clujene!

Bebeluș ucis de mamă, păstrat de 9 ani în frigider

Cazul, cu adevărat incredibil, ne-a fost relatat astăzi de către unul dintre cei mai vechi şi reputaţi medici legişti clujeni, Dan Mucichescu, iar nerezolvarea lui, deşi au trecut nouă ani de la momentul când s-a petrecut, pune într-o oarecare încurcătură atât instituţiile statului cât şi morala noastră de popor creştin.

Domnia sa povesteşte că Ana S., o femeie (pe atunci) în vârstă de circa treizeci şi cinci de ani, din localitatea Măgoaja, a avut o relaţie secretă cu un vecin, de pe urma căreia, în noiembrie 2011, a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase. Însă – se pare – speriată de eventuala reacţie a tatălui său, după ce-a născut-o într-un loc izolat, neştiută de nimeni, şi-a ucis fetiţa nou-născută cu multă cruzime, călcând-o efectiv în picioare şi ascunzându-i apoi trupul într-o şură, sub nişte tulpini de porumb.

Bebeluș ucis de mamă, păstrat de 9 ani în frigider

Dar, la scurt timp, cineva a descoperit cadavrul, astfel că, la o anchetă a poliţiei, mama ucigaşă a fost rapid descoperită, pusă sub acuzaţie şi condamnată.

Explică mai departe medicul Mucichescu:

Dacă, iniţial, s-a ajuns la concluzia că femeia avusese o depresie post-natală, datorată psihozei de lactaţie, ulterior s-a stabilit că a comis fapta într-o stare de luciditate perfectă, aşa că a ajuns în puşcărie. Nu ştiu cu exactitate dacă la această oră mai e încarcerată sau a fost deja eliberată… În orice caz, copilul nefiind înregistrat la Starea Civilă, practic acesta nu există, aşa că trupul său a ajuns în frigiderul instituţiei noastre, unde se află şi la această oră – iar noi nu ştim cine a greşit în acest caz!

Atunci, Poliţia Municipiului Dej a dispus autopsierea de către noi a cadavrului nou-născutului. Autopsia a relevat, cu claritate, că a fost vorba de o crimă, aşa că după finalizarea raportului de expertiză medico-legală, I.M.L.Cluj a făcut o adresă către Poliţia Dej, ca să facă diligenţele necesare pe lângă Primăria comunei Chiuieşti pentru eliberarea certificatului de naştere.

Însă de atunci, din 2011, nu s-a întâmplat nimic, ceva a întrerupt circuitul şi cadavrul nou-născutului e tot aici, la noi, neridicat! Iar întrebarea mea e adresată primarului comunei Chiuieşti: de ce nu eliberaţi de atâta timp certificatul de naştere pentru pruncul găsit în noiembrie 2011, pentru a putea fi îngropat pe baza unui certificat constatator al decesului, emis de către noi?”

CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Adauga un comentariu