BZI LIVE

LIVE VIDEO – Povestea din spatele camerei de luat vederi cu unul dintre cei mai cunoscuţi videografi din Iaşi! Lorrin Deleanu va fi prezent în studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 28 sept. 2020

Marţi, 29 septembrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni Lorrin Deleanu, un cunoscut videograf din Iaşi. Invitatul Biancăi Ciubotariu va discuta despre noile sale proiecte la care lucrează, despre legătura dintre videograf şi „actori” dar şi despre cum a afectat pandemia de Covid-19 activitatea sa profesională. Dedicat meseriei sale, Lorrin Deleanu nu a putut sta departe de proiectele la care lucrează cu pasiune, aşa că a găsit toate modalităţile posibilităţile pentru a-şi continua activitate. Cum şi unde, va povesti Lorrin într-o nouă ediţie BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu