Stiri si curiozitati

Povești de groază înfricoșătoare de citit la un foc de tabără. Îți vei speria prietenii garantat!

Publicat: 24 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Povești de groază înfricoșătoare de citit la un foc de tabără. Îți vei speria prietenii garantat
Pentru a te speria, o poveste de groază nu trebuie să fie lungă sau însoțită de decoruri macabre.

Dacă ești în căutarea unor povești de groază înfricoșătoare de citit la un foc de tabără, ai ajuns în locul potrivit. Iată zece povești scurte, care te vor ajuta să îți sperii prietenii garantat.

Umbrele care dansează, sunetele naturale ale pădurii și focul care trosnește sunt tot ce ai nevoie pentru a spune câteva povești de groază terifiante. Acestea au rolul de a destinde atmosfera și de a crea cadrul perfect pentru a-ți înspăimânta prietenii.

Iată zece povești de groază, scurte, de citit la un foc de tabără sau în orice călătorie cu prietenii.

un foc de tabără
Umbrele care dansează, sunetele naturale ale pădurii și focul care trosnește sunt tot ce ai nevoie pentru a spune câteva povești de groază terifiante.

Zece povești de groază de citit la un foc de tabără

Pentru a te speria, o poveste de groază nu trebuie să fie lungă sau însoțită de decoruri macabre. Poți să îți bagi în spaimă prietenii și fără prea multe cuvinte. De aceea, ți-am pregătit zece povești înfricoșătoare și scurte, care nu îți vor lăsa prietenii să doarmă de frică.

1. După o zi grea la birou, am ajuns acasă şi am găsit-o pe iubita mea, cu copilul în braţe. Nici nu ştiu ce a fost mai înfricoşător: să-mi văd iubita moartă cu bebeluşul pe care nu a mai apucat să-l nască, sau faptul că cineva mi-a intrat în apartament să-i pună acolo.

2. Ultimul lucru pe care l-am văzut a fost ceasul care arăta ora 00:07, în timp ce ghearele ei săpau în pieptul meu, cu unghii pline de pământ, iar cu cealaltă mână imi acoperea strigătul. Am sărit din pat ca ars, bucuros că a fost doar un coşmar, dar ceasul era 00:06 şi dulapul a început să scârţâie ciudat.

3. M-a întrebat de ce respiram aşa greoi şi zgomotos în somn. Nu respiram deloc greoi şi nu am sforăit în viaţa mea.

4. Fetiţa mea nu se opreşte din plâns şi ţipat în miez de noapte. M-am dus la ea la mormânt şi am rugat-o să înceteze, dar nu vrea să mă asculte, pur şi simplu.

5. Nu pot să mă mişc, nu pot să respir, nu pot să aud nimic şi e întuneric tot timpul. Dacă ştiam că o să mă simt atât de rău aici, ceream să mă incinereze.

6. Am crescut într-o familie care iubea animalele, aveam multe pisici şi câţiva câini, deci sunt obişnuită cu zgârieturile pe parchet şi schelălăitul pe la uşi. Acum este puţin mai dificil să suport sunetele astea, pentru că locuiesc singură şi nu am animale de companie.

7. S-a dus până sus, să verifice dacă fetiţa ei de 8 luni doarme. A găsit geamul deschis şi pătuţul gol.

8. Mi-a şoptit: „Nu pot să dorm” şi s-a băgat sub pătură, lângă mine. Dimineaţa m-am trezit rece şi transpirat, cu mâinile înfipte în rochia în care fusese îngropată.

9. M-am trezit în miez de noapte, pentru că auzeam un ciocănit în geam. Am crezut că era cineva la fereastră, dar era tot oglinda de la baie.

10. M-am trezit cu o poză cu mine dormind pe telefon. Locuiesc singură.

un copil cu lanterna aprinsă sub barbă
Pentru a te speria, o poveste de groază nu trebuie să fie lungă sau însoțită de decoruri macabre.

Poveste de groază bonus

„Cred că aveam cam 10 ani când s-a întâmplat. Fratele meu mai mare Shaun m-a trezit în mijlocul nopţii şi mi-a spus să mergem în parc cu nişte prieteni de ai lui. După ce m-am îmbrăcat am mers afara si am ajuns în parc. Nu era nimeni. L-am întrebat pe fratele meu dacă e locul bun şi el mi-a zis că aici trebuia să ne întâlnim.Ne-am aşezat pe bancă şi am aşteptat în jur de 5 minute până când din spatele unui tomberon s-a auzit o bocănitură:

-Cine-i acolo? A strigat Shaun.

O altă bocănitură dar mai puternica, atunci Shaun s-a dus să verifice.

Un micuţ om a sărit din spatele tomberonului. Atunci eu i-am spus:

-Salut micuţule ce faci aici? Atunci faţa acelui micuţ s-a transformat în ceva monstruos: Pielea i se transformă într-un mov închis, ochii s-au făcut roşii ca sângele iar gura s-a transformat într-un zâmbet cu dinţi ca nişte cuie ruginite.

Eu şi fratele meu am început să fugim dar fratele meu a fost prins de creatură şi mutilat în faţa mea. Cu lacrimi în ochi am început să fug din nou către stradă dar nu era nimeni acolo. Odată ce am ajuns la alee m-am împiedicat iar creatura m-a prins.

Atunci m-am trezit la mine în cameră. M-am dus jos în bucătărie unde mă aştepta mama care mi-a pregatit micul de jun. Când am întrebat-o unde e Shaun, ea mi-a răspuns:

-Cine e Shaun?

-Fratele meu mai mare.

-Tu nu ai nici un frate. A spus.

M-am ridicat de la masă şi m-am dus la camera lui Shaun. Nu exista. Nu era nici o uşă, doar peretele alb ne atins. Am fugit la calculator să îi verific contul, când am scris email-ul şi parola apoi am apăsat login…..a scris ”Cont inexistent”.”

Sursa poveste bonus: creepypasta.ro

Adauga un comentariu