BZI LIVE

LIVE VIDEO – Poveşti din culisele muzicii rap, cu Helmuth Manolache, la BZI LIVE! Tânărul artist ieşean va povesti despre situaţiile cu care s-a confruntat până şi-a deschis propriul studio – FOTO

Publicat: 15 oct. 2020

Vineri, 16 octombrie, de la ora 11:00 în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni Helmuth Manolache, MC/Rapper şi inginer de sunet. Invitatul Biancăi Ciubotariu va discuta despre cum este primită muzica rap în zona Moldovei şi totodată, cu ce se confruntă artiştii ieşeni în încercarea de a supravieţui, dar totodată, încercând să păstreze vie pasiunea pentru artă. Helmuth a fost nevoit de multe ori să lucreze în alte domenii pentru a putea câştiga un ban, dar cu toate acestea, a continuat să compună muzica. În anul 2019 a reuşit să-şi înfiinţeze un studio muzical, loc în care a înregistrat mai multe piese muzicale, alături de alţi artişti ieşeni.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu