Cancan ultimă oră

Poza cu Bianca Drăgușanu despre care se va vorbi mult! Un bărbat controversat a publicat-o azi

Publicat: 16 nov. 2019

Dacă s-ar realiza un film despre viața Biancăi Drăgușanu, scenariștii și producătorii nu ar ști ce experiențe de-ale divei să nu pună în scenă. Astăzi, un bărbat controversat a făcut publică o poză de colecție cu fosta prezentatoare de la Kanal D. Unii dintre cei care au văzut imaginea au fost destul de surprinși.

Poza cu Bianca Drăgușanu despre care se va vorbi mult
Bianca Drăgușanu s-a pozat în urmă cu câțiva ani cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Tânărul s-a întâlnit cu vedeta întâmplător și a dorit să se fotografieze alături de ea, iar aceasta nu l-a refuzat. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, fosta prezentatoare TV l-a cunoscut pe Livian Nelson Pop pe vremea când ea nu își făcute atât de multe operații estetice, însă… chiar și așa era extrem de sexy, iar bărbații nu puteau să reziste în fața frumuseții sale. Astăzi, băiatul lui Nelson Mondialu “a scăpat” pe Internet imaginea de colecție cu Bianca Drăgușanu.

Livian Nelson Pop s-a remarcat odată cu participarea lui în cel de-al doilea sezon de la “Puterea Dragostei”, unde s-a îndrăgostit de Bianca Comănici, cea mai longevivă concurentă de la show-ul prezentat de Andreea Mantea. În prezent, ei trăiesc o frumoasa poveste de iubire.loading...

Adauga un comentariu