Local

Prada poliţistului care a furat de la Selgros: Două odorizante auto și un cablu – EXCLUSIV

Publicat: 07 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Poliţistul ieșean care a fost prins la furat de la Selgros avea foarte mare grijă de maşina proprietate personală. Conform surselor exclusiv BZI.RO, omul legii a furat două odorizante auto și un cablu de date.

În urmă cu doar trei zile, poliţistul Paul Ciprian Biţic, în vârstă de 39 de ani, a fost surprins într-o ipostază de-a dreptul jenantă, mai precis la furat. Angajaţii supermarketului Selgros au sunat la numărul unic de urgenţă 112, după ce un angajat din cadrul IPJ Iaşi avea asupra sa mai multe produse pe care nu le plătise.

Pe numele lui Paul Ciprian Biţic s-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

„La data de 04 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Urbană Iași au fost sesizați de către angajații unui centru comercial din mun. Iași, despre faptul că au depistat o persoană care a sustras bunuri de pe raft. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

 

Adauga un comentariu