Prima pagină » National » Prăpăd în București în urma fenomenelor meteo, zeci de mașini distruse din cauza copacilor căzuți
Prăpăd în București în urma fenomenelor meteo, zeci de mașini distruse din cauza copacilor căzuți

Prăpăd în București în urma fenomenelor meteo, zeci de mașini distruse din cauza copacilor căzuți

08 iun. 2024, 18:56,
BZI.ro, în National

Astăzi, municipiul București și județul Ilfov au fost afectate de fenomene meteorologice extreme, în urma cărora au fost raportate numeroase incidente prin numărul de urgență 112. Avertizarea meteo cod portocaliu este valabilă până la ora 16:30 și include următoarele localități din județul Ilfov: Voluntari, Pantelimon, Brănești, Afumați, Glina, Găneasa, Ștefăneștii de Jos, Tunari și Popești-Leordeni.

Cazuri anunțate prin numărul de urgență 112: copac căzut, copac căzut pe auto, cabluri căzute pe carosabil, copac căzut pe auto, copac căzut pe fire electrice, creangă căzută din copac, copaci căzuți pe șosea.

În întreaga țară, fenomenele meteorologice extreme au provocat haos, afectând atât zonele urbane, cât și pe cele rurale. Vânturile puternice și ploile torențiale au dus la căderi de copaci, întreruperi de curent și blocaje rutiere. În fața acestor condiții, este esențial ca oamenii să rămână vigilenți și să urmeze recomandările autorităților. Este recomandat să evitați deplasările neesențiale, să securizați obiectele din curți și balcoane și să contactați imediat serviciile de urgență în caz de pericol. Solidaritatea și prevenția sunt cruciale pentru a minimiza impactul acestor fenomene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *