Local

Precizări TAROM cu privire la cursa București – Iași, care a aterizat, ieri, la Suceava

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Precizări TAROM cu privire la cursa București - Iași care a aterizat ieri la Suceava
Zborul Otopeni - Iași, operat de compania aeriană Tarom, are întârzire din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Compania TAROM face precizări cu privire la cursa ROT 701, București – Iași, din data de 09 Decebrie 2019.

‘’Cursa ROT 701 din data de 09 Dec 2019 a decolat conform orarului de zbor. Întrucât pe parcursul zborului, condiţiile meteorologice pe aeroporul de destinaţie s-au înrăutăţit, comandantul aeronavei a decis, conform procedurilor standard în această situaţie, aterizarea pe Aeroportul Suceava.

Menţionăm că pasagerii au fost debarcaţi în condiţii optime.

Apoi, reprezentanții TAROM au decis transferul terestru către Iași, destinația inițială, din dorința de a veni în sprijinul pasagerilor săi și de a minimiza pe cât posibil impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al acestora.

În acest sens, subliniem faptul că atât pe parcursul zborului către Suceava, cât şi în timpul de aşteptare al autocarului care a efectuat transportul către Iași, pasagerii au primit asistenţă la sol şi li s-au oferit toate informaţiile necesare, conform procedurilor TAROM.

Totodată precizăm că pe Aeroportul din Iaşi, condiţiile meteo s-au menţinut întreaga zi, fapt care a condus şi la întârzierea altor curse TAROM.

Operarea în condiţii de vizibilitate redusă nu poate asigura condiţiile necesare pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Compania TAROM îşi exprimă regretul pentru această situaţie, însă reiterează şi doreşte să evidenţieze în mod deosebit că prioritatea TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi echipajelor sale“, se arată în comunicatul TAROM.

Adauga un comentariu