National

Prefectul Capitalei, ultimatum pentru primar: „Nicușor Dan a adoptat atitudinea celui prins cu mâţa-n sac”

Publicat: 05 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prefectul Capitalei ultimatum pentru primar Nicușor Dan a adoptat atitudinea celui prins cu mâţa-n sac
Prefectul Capitalei, ultimatum pentru primar: „Nicușor Dan a adoptat atitudinea celui prins cu mâţa-n sac"

Ultimatum pentru primarul Capitalei. Prefectul Toni Greblă îl somează să prezinte cel târziu mâine documentația prin care s-au stabilit 86 de zone protejate. Sunt suspiciuni de ilegalități flagrante.

„Am solicitat primarului general să-mi trimită până luni documentele, aceste 86 de planuri urbanistice zonale pentru zonele protejate, cu mențiunea că sunt conforme cu originalul”, a declarat Toni Greblă, prefect al Bucureştiului.

Nicușor Dan a declarat că nu poate prezenta în timp util documentația cerută

Astăzi Nicușor Dan a declarat că nu poate prezenta în timp util documentația cerută de prefect.

Nicuşor Dan a afirmat că prefectul Greblă i-a trimis o adresă datată 26 ianuarie, care a ajuns pe 1 februarie la Primărie, prin care cel din urmă cerea toate documentele legate de şedinţa Consiliului General din decembrie 2000, în care s-a aprobat PUZ zone construite protejate.

Toni Greblă: „Sigur că Nicușor Dan a adoptat atitudinea celui prins cu mâţa-n sac”

Potrivit edilului, această documentaţie „are undeva între doi şi trei metri cubi”.Prefectul Capitalei îl acuză pe edil că nu alege calea dialogului.

„Sigur că Nicușor Dan a adoptat atitudinea celui prins cu mâţa-n sac și atacă el primul, ca să încerce să salveze măcar aparențele. Nicușor Dan, în loc să mă contacteze telefonic, să mă invite la Primăria Capitalei să îmi arate acele PUZ-uri, să îmi trimită, să-mi explice cum este cu ele, să încerce să mi le trimită până luni, fie și parțial 5-10-15 din aceste documente, și să îmi spună că restul o să mi le trimită în cursul săptămânii, peste încă o săptămână, ceea ce eram absolut rezonabil să-l înțeleg. Probabil voi solicita instanței să constate inexistența acestor documente. Acele documente, dacă nu există, eu nu pot să fac decât să solicit instanței să se constate că ele nu există, tocmai pentru ca autoritățile să nu se mai refere la ceva inexistent atunci când admit sau resping o solicitare de urbanism”, a transmis Toni Greblă.

Adauga un comentariu