Prima pagină » Magazin » Pregătiri pentru noul an școlar: începe târgul de rechizite Excelsior, la Palas
Pregătiri pentru noul an școlar: începe târgul de rechizite Excelsior, la Palas

Pregătiri pentru noul an școlar: începe târgul de rechizite Excelsior, la Palas

26 aug. 2020, 10:50,
BZI.ro, în Magazin

Emoțiile pentru momentul revederii colegilor și profesorilor încep cu pregătirile pentru noul an școlar. Poți transforma echiparea ghiozdanului într-o experiență de care știm că ți-a fost dor la EXCELSIOR pentru școală, locul unde găsești tot ce ai nevoie pentru începerea cursurilor. Toate vin însoțite de optimism, energie și încrederea că totul va fi bine.

 

Prima zi de școală este așteptată cu nerăbdare de elevi. Pentru unii dintre ei entuziasmul este dat, mai mult decât oricând, de revederea colegilor, iar pentru alții, înseamnă provocarea unei noi etape a vieții. Acum, emoția pregătirii pentru noul an pare accentuată, iar în ajutorul elevilor și părinților vine, și în acest an, cel mai mare târg de rechizite din zona de nord-est a țării. 

 

În perioada 26 august – 16 septembrie 2020, Librăriile SEDCOM LIBRIS Iaşi organizează în Atriumul Palas Mall o nouă ediţie a Târgului pentru Școală EXCELSIOR. Evenimentul oferă o selecție de rechizite, cele mai dorite instrumente de scris, produse speciale pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, mii de jocuri şi jucării, manuale, lucrări de metodică şi psihopedagogie şcolară, sute de cărţi și multe altele. Ediția din acest an reuneşte zeci de branduri îndrăgite de papetărie și birotică și un total de peste 50.000 de articole diverse, la preţuri atractive. EXCELSIOR vine și cu un mesaj pentru această perioadă. „Sunt lucruri care nu vor dispărea niciodată. Scrisul de mână, stiloul, hârtia, școala, cărțile, rucsacul, prietenii, râsul și visul sunt doar câteva dintre acestea”, spun organizatorii evenimentului. 

 

În plus, EXCELSIOR a pregătit și o mulțime de promoții și surprize și poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 – 22.00

 

Vino să te pregătești de școală la EXCELSIOR, de la Palas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *