Bursa Barfelor

Premarele Căcălin Lupoiul se laudă peste tot cu relațiile lui! Mare atenție, domn premare că pușcăria e aproape

Publicat: 23 oct. 2020

Începem în forță rubricuța noastră de astăzi, cu informațiuni tari de tot despre un premare de prin târgul Ieșilor! Este vorba despre Căcălin Lupoiul, de la primăria aia Curea, de lângă Ieși! Acest premare se tot laudă peste tot că are relațiuni la București, la menestere, pe la diferite organisme de control, dar în realitate este un mare panglicar. Așa se întâmplă cu țiganul. Când scapă la bani, nu se simte bine până nu se cufurește un pic pe el.

Oricum, camera cu zăbrele se apropie cu pași vertiginoși de el și dacă tot îi plac carourile, o să se îmbrace în zeghe și o să-i urmeze acuși lui Arăgăzel Pompa la pușcărie! O să vedem noi atunci cine mai sare pentru el și în apărarea lui! Garantat atunci va reveni cu picioarele pe pământ. Sfatul babelor bârfitoare, domnule primar, este să ții aproape de Arăgăzel Pompa, că el oricum este aproape de pușcărie, are casa chiar în Copou, și o să ajungeți așa repede pe doctor Vicol. Vine costumația și la matale la pachet! Dar despre problemele uriașe de la această premărie de lângă Ieși o să vă povestească babele bârfitoare mai multe amănunte în perioada imediat următoare!

 

 

Comentarii
  • Are dreptate primatul ciurean. Cu sustinerea derutatului wolf ce umbla cu pampers de la comisia de budget l-a infipt cu ani in urma la profrauda pe militianul local cel fin si agricultor cu nume de oras sarac din Botosani. Si mai are si alte tentacule prin diverse perceptorii. Omul a simtit nevoia sa dea din bordei ca e flamand. Poate poate se leaga ceva. E mancau mare de carnati si cascaval. Strategia e buna, sufla in vuvuzela ca interesatii te cauta sa-i salvezi. Oricum, scorul la edil e mare tare. Dupa nevoi.

  • Un neispravit, fost muncitor la cug apoi agent de asigurari. Cam tarziu . Casa facuta pentru fiica sa, odata cu noul sediu al Primariei, are nevoie de reparatii. Descurcaret… cu banii pentru a construi un nou sediu a facut si o casa pentru familia lui. DNA? Stie tot . Acum doarme insa daca se cere dosarul il prezinta imediat.

  • Lupachi sifonierul seara aduna brigada la fosta fabrica de caramizi si printre cateva pahare si niste slanina topita la foc de vreascuri promite cu gura plina la cascati creduli functii la diferite institutii. E prins pe banda.

  • din cauza unor trogloditi din tagma astuia suntem unde suntem cu institutii ale statului capusate de incompetenti cu aere de o prostie incomensurabila. bivolul are constiinta incarcata si patata cu multe angajari la stat pe cai intortochiate via parlamentari social democrati. el mugeste sa se auda cat mai tare pentru ca simte ca nu e elogiat destul pe cat crede el ca este de puternic. sufera de dedublarea personalitatii pana la paroxism frustrant si deviant. verdict: Socola la fara clanta impreuna cu personalitatile istoriei care ii duc lipsa.

Adauga un comentariu