Eveniment-Social

Premieră în aer liber la Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași

Publicat: 08 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Premieră în aer liber la Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași
Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași

Pe 20 iunie, regizorul Ovidiu Lazăr aduce în fața publicului Teatrului Național Vasile Alecsandri din Iași comedia în trei acte „Jocul dragostei și al întâmplării” de Pierre de Marivaux.

„Experiența online de pe Scena 5 am trecut-o cu succes. Suntem bucuroși să vă anunțăm că luna aceasta ne vom revedea. Ne pregătim de premieră în aer liber!
Pe 20 iunie, regizorul Ovidiu Lazăr aduce în fața publicului comedia în trei acte „Jocul dragostei și al întâmplării” de Pierre de Marivaux.

În distribuție: Daniel Busuioc, Radu Homiceanu, Livia Iorga, Dumitru Georgescu, Mălina Lazăr, Horia Veriveș, Ioan Ursulescu. Scenografia: Alina Dincă-Pușcașu.
Revenim în scurt timp cu detalii despre ora și locul de desfășurare”, au declarat cei de la Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași.

O nouă provocare artistică de calitate pentru public! Teatrul Național – TNI „Vasile Alecsandri” din Iași a continuat stagiunea on-line cu o nouă premieră! Piesa „Stop joc!” a fost urmărită de spectatori online. Este o producție semnată de actrița Petronela Grigorescu (scenariu și concept), cu actorul Mălina Lazăr în distribuție. Proiectul „Stop joc!”, o reinterpretare a poveștii „Fetița cu chibrituri” de Hans Christian Andersen

O altă provocare pentru publicul iubitor al dramaturgiei de calitate! Teatrul Național – TNI „Vasile Alecsandri” din Iași a difuzat on-line premiera spectacolului-lectură: „Sindromul Quijote”. Producția face parte din proiectul LECTURI³, demarat anul trecut, în noiembrie, și desfășurat lunar, la Teatru Cub, până la suspendarea spectacolelor cu public. Spectacolul-lectură i-a avut în distribuție pe actorii: Dumitru Georgescu, Doina Deleanu și Adi Cărăuleanu. Producția poate fi vizionată pe canalul de YouTube al Naționalului ieșean și pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu