BZI LIVE

LIVE VIDEO – Premieră pentru mediul academic! Rectorul Universității Tehnice Gheorghe Asachi, profesorul Dan Cașcaval vine cu importante informații, în perioada COVID-19, la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 29 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 30 aprilie 2020, începând cu ora 11.00, în PREMIERĂ pentru dificila perioadă a COVID-19, în Platoul BZI LIVE este programată o emisiune așteptată de mii și mii de studenți, profesori și angajați. Invitat special, și în exclusivitate, este chiar rectorul Universității Tehnice (TUIAȘI) Gheorghe Asachi din Iași, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval.

Acesta va oferi cele mai noi, complete și utile informații ce țin de ceea ce a însemnat activitatea educațională și administrativa în aceste săptămâni grele, ce urmează pe aceste paliere. Plecând de la cum a avut loc activitatea universitară on-line, ce măsuri de siguranță au fost luate pentru protecția anti – infecție cu coronavirus și până la sprijinul oferit autorităților locale și medicilor se va mai dialoga cu profesorul Caşcaval.

Pe de altă parte, despre ceea ce se va întâmpla după reluarea activității, cine va mai participa la activitatea academică, în ce condiții se va face aceasta, cum vor fi recuperate laboratoarele și activitățile practice și aplicațiile studenţilor, cum se va da examenul de licenţă, disertație, cum se va proceda la Admiterea 2020 și când se va încheia anul universitar vor fi alte puncte abordate cu rectorul Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași. Nu în ultimul rând, despre ceea ce s-a întâmplat în Campusul Studenţesc Tudor Vladimirescu, dacă și cum se vor redeschide căminele, proiecte și activități de viitor vor mai fi avute în vedere de-a lungul acestei ediții BZI LIVE.

Cititorii nostri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu