National

Premierul îi ia apărarea ministrului Răzvan Cuc

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Premierul îi ia apărarea ministrului Răzvan Cuc

Viorica Dăncilă a declarat astăzi că ministrul Transporturilor are dreptul să se intereseze de anumiți pasageri. Dar nu și-ar permite să țină navele Tarom la sol. Președintele PSD a mai spus că întâlnirea dintre Răzvan Cuc și fostul director Tarom a fost o discuție între colegi.

Întrebată ce măsură va lua dacă se adeverește tentativa de obstrucționare a traficului aerian în ziua moțiunii de cenzură, Viorica Dăncilă a răspuns: „Demitere imediată, dar nu cred în așa ceva, nu cred că cineva și-ar permite să facă așa ceva. Văd că porniți de la premisa că este adevărat”

„După câte înțeleg, ministrul Transporturilor are dreptul să se intereseze dacă sunt anumiți pasageri. Așa este regulamentul. Dar acest lucru nu înseamnă că și-ar permite să țină navele la sol. Am transmis corpul de control la Tarom și la Ministerul Transporturilor. Eu am încredere în oameni și la prezumția de nevinovăție. Este o acuzație gravă și de aceea este grav atunci când noi spunem că este adevărat. Eu cred că nimeni nu și-ar fi permis să facă așa ceva”, a mai adăugat Dăncilă.

Fostul director TAROM a anunțat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din fruntea companiei şi a adăugat că îi va face plângere penală. Mai exact, Mezei a susținut că, în ziua moțiunii de cenzură, când o parte dintre parlamentari trebuiau să vină din ţară pentru a participa la vot, ministrul demis al Transporturilor i-ar fi cerut să reţină aeronavele la sol pentru a împiedica votul.

Adauga un comentariu