Razboi în Ucraina

Premierul Rusiei a semnat. Cetățenii mobilizați pentru război primesc beneficii fiscale

Publicat: 23 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Premierul Rusiei a semnat. Cetățenii mobilizați pentru război primesc beneficii fiscale
Cetățenii mobilizați pentru război primesc beneficii fiscale

Guvernul Federației Ruse a aprobat o amânare la plata impozitelor și a ratelor la asigurare pentru cetățenii convocaţi în cadrul mobilizării parțiale, scrie Interfax, potrivit Rador.

Decretul a fost semnat de premierul rus, Mihail Mişustin.

Cetățenii mobilizați pentru război primesc beneficii fiscale

Decizia, printre altele, se aplică şi în cazul antreprenorilor care sunt lideri și, în același timp, unici fondatori ai companiilor lor. Amânarea va fi valabilă nu numai pe toată perioada mobilizării, ci și pentru alte câteva luni de după mobilizare.

„Cetăţenilor convocaţi în cadrul mobilizării parţiale li se vor acorda amânări la plata impozitelor, taxelor şi ratelor la asigurare, iar termenele de depunere a declaraţiilor fiscale şi a rapoartelor privind deţinerea depozitelor de numerar din conturi au fost prelungite”, se menţionează pe site-ul Cabinetului rus, într-o postarea făcută sâmbăta.

Bombardamentele Rusiei asupra Ucrainei continuă

În Luțk, rușii au lovit o instalație energetică, așa că o parte a oraşului a rămas fără curent. În unele localităti din regiunea Volin, electricitatea și apa au dispărut pe alocuri şi au mai fost semnalate în privinţa legăturilor de comunicații. Nu există energie electrică nici în raionul Uman din regiunea Cerkasi, din cauza unei rachete care a lovit o instalație din regiunea vecină.

În mai multe așezări din regiunea Odesa, de asemenea, nu există energie electrică, din cauza a două atacuri cu rachete ale rușilor asupra infrastructurii energetice regionale. Locuitorii din regiunea Kirovohrad au fost avertizați cu privire la posibile întreruperi de curent, din cauza atacurilor cu rachete asupra unor importante instalații energetice din raioanele Kropivniţki şi Holovanivsk.

În Ternopil, de asemenea, populaţia a fost avertizată cu privire la problemele înregistrate în alimentarea cu energie în regiunile învecinate, astfel că oamenii sunt îndemnați să pregătească tot ce este necesar în cazul unei întreruperi de urgență a energiei electrice.

Forţele Aeriene ale Ucrainei anunţă că, în timpul alertei de raid aerian de sâmbătă dimineață, 22 octombrie, care a cuprins întreaga ţară, armata ucraineană a doborât 18 rachete de croazieră rusești. Este vorba despre 13 rachte Kh-101/Kh-555 și cinci rachete de tip Kalibr. Sâmbătă dimineaţă, rușii au tras, în total, 33 de rachete asupra teritoriului Ucrainei, atacând infrastructura critică din mai multe regiuni ale țării.

Adauga un comentariu