National

Preotul Constantin Necula, despre ce înseamnă o relație perfectă și femeia ideală

Publicat: 31 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Preotul Constantin Necula despre ce înseamnă o relație perfectă și femeia ideală

Preotul Constantin Necula explică de ce se destramă din ce în ce mai multe cupluri astăzi. Acesta a spus care sunt greșelile pe care le fac atât femeile cât și bărbații când vine vorba de traiul împreună.

„Cea mai mare greşeală a femeii în relaţia cu bărbatul este să-l anuleze cu pretenţii absurde. Distrugând tocmai libertatea reacţiei, a voinţei care limpezeşte iubirea. Si cea mai mare greşeală pe care un bărbat poate să o facă în relaţia cu o femeie… Orice greşeală în raport cu exigenţele unei femei e mare. Nu există relaţii umane perfecte, dar tensionarea pe imperfecţiuni naşte frustrare şi fracturi sufleteşti majore” a spus preotul.

„Cu riscul de a supăra comentatorii încinşi în cuptorul valorilor moderne, cred că Maica Domnului este un astfel de Model ideal. Nu uit că Hristos Însuşi socoteşte Biserica Sa drept Mireasă. O feminitate transfigurată în iubire. Pământean vorbind, raţional, cred că fiecare poartă cu sine un model feminin care prinde contur prin maturizare şi răbdare. Orice fetiţă se visează prinţesă, orice femeie regină. E limpede că împlinirile ţin de Cer”, a adăugat acesta cu privire la femeia perfectă.

Adauga un comentariu