National

Presa din România este în doliu! S-a stins din viață o jurnalistă de doar 46 de ani

Publicat: 27 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

 

Tot mai multe persoane tinere, cu un viitor în față, pleacă din această lume înainte de vreme și lasă în urmă mult amar și plâns. Acum, vă comunicăm cu regret că una dintre colegele noastre de breaslă, Mireille Astrid Popă, a plecat din această lume la vârsta de doar 46 de ani.

A murit jurnalista Mireille Astrid Popă
Celebra jurnalistă Mireille Astrid Popa a plecat din această lume la doar 46 de ani. De un sfârșit prematur, la fel de tragic au avut parte și părinții ei, de meserie tot jurnaliști. A fost o familie citită, cu școală, care iubea ceea ce făcea, dar pentru care viața a fost foarte dură.

Mireille Astrid Popa suferea de ceva timp de o boală grea, pe care niciun medic nu putuse să o vindece. A suferit o căzătură puternică în urmă cu doi ani, de unde ar fi declanșat totul, așa cum spun cei care au cunoscut-o.

Nu se știe dacă a avut o tumoră sau n hematom apărut în urma loviturii la cap, dar cert este că a suferit o operație grea și tratamente extrem de puternice, care, din nefericire, nu au dat roade. Organismul ei a cedat după luni întregi de suferință.

„Era fericită atunci când s-a fotografiat. Apoi a apărut boala ei. Nu știu exact dacă a fost o tumoră la cap sau, cum spunea ea, un hematom apărut în urma unei lovituri după ce a căzut.

Oricum au urmat luni și luni de chin, de operație și tratamente. Numai ea și tatăl ei, alături. Mereu sprijinul ei, mereu omul care o învăța cum să fie puternică”, a notat Simona Ionescu, fosta ei colegă.

Cu doar o zi înainte să moară, aceasta a postat o fotografie pe o rețea de socializare. Era o imagine făcută în urmă cu doi ani de zile, în care încă zâmbea, pentru că boala nemiloasă nu pusese stăpânire pe ea.

Mireille a fost încă de mică încercată, pentru că mama ei a murit când avea doar 40 de ani. Tatăl ei a fost cel care a avut mereu grijă de ea și i-a fost alături la orice pas, dar viața a fost crudă și pentru el. A murit la 67 de ani, iar viața fiicei sale s-a schimbat complet de atunci, având în vedere că acesta a crescut-o singur, niciodată nu s-a recăsătorit și au avut o relație extrem de specială.

Adauga un comentariu