BZI LIVE

LIVE VIDEO – Președintele APP România Codrin Ștefănescu revine într-o nouă ediție explozivă la BZI LIVE

Publicat: 09 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele APP România Codrin Ștefănescu

Marți, 10 ianuarie 2023 (via Zoom), începând cu ora 15.00 este programată o nouă ediţie-dialog „Dezbaterea zilei” la BZI LIVE incendiară ce-l are ca invitat pe nimeni altul decât cunoscutul politician, actualul președinte al Alianței Pentru Patrie (APP), Codrin Ştefănescu.

Alături de acesta vor fi abordate subiecte de interes public precum: problemele strigente din țară, dezastrul economic, creșterea preţurilor, situaţia reală a antreprenorilor români, contestaţiile făcute de români cu privire la facturi, majorarea pensiilor, sărăcia și falimentele în noul an, noi taxe și scumpiri, sondajul ținut la secret privind încrederea românilor în instituțiile statului și direcția în care se îndreaptă țara, soluții în ultimul ceas și multe alte probleme de actualitate ce îngrijorează cetățeanul român.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu