Razboi în Ucraina

Președintele Lukoil a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital, în Rusia

Publicat: 01 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele Lukoil a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital în Rusia
Președintele Lukoil a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital din Rusia

Președintele Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital în Rusia. Moartea este un suspectă în contextul în care pare că în Rusia se moare destul de des după ce, în mod accidental, cazi de la fereastra unui spital.

În urmă cu un singur an, un proeminent om de știință rus care lucra la un vaccin COVID-19 a fost găsit mort cu o lovitură înjunghiată după ce a căzut pe fereastra sa din Sankt Petersburg.

Președintele Lukoil a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital din Rusia

Ravil Maganov care este președintele consiliului de administrație al Lukoil a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital din Rusia. Unele surse au anunţat faptul că bărbatul în vârstă de 67 de ani se afla într-un spital din Moscova când s-a produs incidentul. Informația nu a fost confirmată în mod oficial de către autorițile locale sau de către reprezentanților companiei Lukoil.

În vârstă de 67 de ani, Maganov lucra la Lukoi incă din 1993, imediat după înfiinţarea companiei și era responsabil cu supervizarea producției, exploatării și rafinării. Acesta a devenit președintele companiei de petrol în 2020, iar fratele său, Nail, este director general al unui producător rus de petrol numit Tatneft.

Ravil Maganov a fost un asociat apropiat al unuia dintre fondatorii Lukoil, Vagit Alekperov. Alekperov, fost ministru adjunct sovietic al petrolului, a demisionat din funcția de președinte al Lukoil în aprilie, la o săptămână după ce Marea Britanie a dispus înghețarea activelor sale și o interdicție de călătorie.

A doua persoană din conducerea Lukoil care moarte în condiţii suspecte

Un alt fost manager superior al LUkoil, Aleksandr Subbotin, a murit în circumstanțe ciudate în luna mai 2022. Surse apropiate poliției regionale din Moscova, au relatat că au fost efectuate teste medico-legale pentru a găsi posibile droguri în corpul lui Subbotin, care a fost găsit într-un subsol dintr-o casă din orașul Mytishchi, lângă capitală Rusiei, pe 8 mai.

Potrivit surselor, proprietarul casei în care a fost găsit cadavrul miliardarului, Aleksei Pindyurin, cunoscut și sub numele de Shaman Magua, a mărturisit poliției că Subbotin a venit la casa lui sub influența alcoolului și a drogurilor, căutând un ritual pe care îl cere adesea lui Pindyurin. efectuați pentru a ameliora simptomele mahmurelii. La capitolul decese dubioase notăm si moartea unui fost manager de top al gigantului rus al gazelor Novatek, Serghei Protosenya, soția și fiica sa fiind găsiți morți într-o vilă închiriată din orașul Lloret de Mar, lângă Barcelona. Milionarul în vârstă de 55 de ani a fost găsit spânzurat, în timp ce soția și fiica lui fuseseră înjunghiate în vilă, a declarat poliția.

Pe 18 aprilie, Vladislav Avayev, fost vicepreședinte al uneia dintre principalele instituții financiare din Rusia, Gazprombank, a fost găsit mort în apartamentul său din Moscova împreună cu cadavrele soției și fiicei sale.

Așadar, după moartea lui Aleksandr Subboit, moartea lui Ravil Maganov este al doilea deces în doar câteva luni la Lukoil.

Adauga un comentariu