National

Președintele PMP, Eugen Tomac, declaraţii spumoase: Am râs aşa cum râd copiii când se bucura de o glumă bună

Publicat: 02 iun. 2020
Eugen Tomac
Președintele PMP, Eugen Tomac, demască o manipulare marca USR, în ultima zi a campaniei electorale

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că se amuză copios de noile planuri politice ale PSD, care are intenția de a reconstrui USL-2, alături de ALDE și Pro România. Tomac consideră că Victor Ponta îi va da țeapă lui Marcel Ciolacu, iar scandalurile se vor ține lanț în noua construcție politică.

”PSD și-a stabilit agenda

Am râs minute bune cu poftă, cam așa cum râd copiii când se bucură de o glumă bună. În aceste zile se anunță lansarea unui “mare” proiect politic numit USL-2, format din PSD, ProPonta și Tăriceanu.

În acest măreț proiect ediția a II-a, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu ramura manechină liberală.

Vicleanul Ponta, ca să-și subordoneze prin corespondență PSD, a și anunțat că el va fi candidatul acestei “mari” alianțe la următoarele prezidențiale.

Ce mi se pare comic, este faptul că PSD pare atât de prăbușit în interiorul lui încât nu mai au curaj nici să gândească după eră Dăncilă. Au uitat rapid cum a prăbușit Victor Viorel alianța USL1. Au uitat rapid că Ponta vrea să distrugă PSD. Au uitat rapid că Ponta are o singură agendă, să rămână doar el. Pe Tudose l-a convins să plece, pe fondatorii partidului lui deputații D. Constantin și S. Câmpeanu i-a determinat să plece la PNL și lista cu performanțe e lungă, lungă.

Abia aștept să văd scandalurile din USL2, condus de Ponta. Sper că Ciolacu nu fumează, sigur se vor strecura în presă poze cu el din ședințele usl2.”, scrie Eugen Tomac.

Comentarii
  • Tolomacul asta in loc sa vada ca nu se stie daca va mai prinde parlamentul si de Petrov a lui,rade ca prostul de altii.Pana se va opri din ras,se va trezi aut din parlament,dar el va rade in continuare ca…..

Adauga un comentariu