Local

Președintele PMP Iași Petru Movilă: „Nu am crezut niciodată ca o lege inițiată cu bună credință, pentru ieșeni, va avea nevoie de ani de zile pentru a fi pusă în practică”

Publicat: 19 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele PMP Iași Petru Movilă Nu am crezut niciodată ca o lege inițiată cu bună credință pentru ieșeni va avea nevoie de ani de zile pentru a fi pusă în practică
Petru Movilă, președinte PMP Iași

Președintele filialei ieșene a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Petru Movilă a transmis un mesaj după ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat câștigatorul pentru completarea studiului de fezabilitate și proiectarea tronsonului Tg. Neamț – Iași – Ungheni al Autostrăzii Iași – Tg.Mureș.

„După cinci amânări și încă una de câteva ore, care într-un mod inexplicabil s-a anulat, CNAIR a anunțat câștigatorul pentru completarea studiului de fezabilitate și proiectarea tronsonului Tg. Neamț – Iași – Ungheni al Autostrăzii Iași – Tg.Mureș.
Din 2019, când a fost promulgată legea inițiată de mine pentru construcția Autostrăzii Iași- Tg. Mureș, acesta este primul pas real și concret pentru realizarea acestei autostrăzi.

Dar, nu am crezut niciodată ca o lege inițiată cu bună credință, pentru ieșeni, va avea nevoie de ani de zile pentru a fi pusă în practică de instituțiile statului. Nici măcar amendamentele mele privind alocarea banilor pentru finalizarea documentației, în valoare de 9 milioane lei, aprobate de Parlament, pentru bugetul anului 2020, nu au mișcat lucrurile spre drumul cel bun. Sper ca pasul de astăzi să fie de bun augur pentru Autostrada Iași-Tg. Mureș iar instituțiile statului să termine joaca de-a v-ați ascunselea cu autostrada!”, a declarat Petru Movilă.

Adauga un comentariu