Local

Președintele PMP Iași Petru Movilă: „Nu am crezut niciodată ca o lege inițiată cu bună credință, pentru ieșeni, va avea nevoie de ani de zile pentru a fi pusă în practică”

Publicat: 19 mart. 2021
Petru Movilă, președinte PMP Iași
Petru Movilă, președinte PMP Iași

Președintele filialei ieșene a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Petru Movilă a transmis un mesaj după ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat câștigatorul pentru completarea studiului de fezabilitate și proiectarea tronsonului Tg. Neamț – Iași – Ungheni al Autostrăzii Iași – Tg.Mureș.

„După cinci amânări și încă una de câteva ore, care într-un mod inexplicabil s-a anulat, CNAIR a anunțat câștigatorul pentru completarea studiului de fezabilitate și proiectarea tronsonului Tg. Neamț – Iași – Ungheni al Autostrăzii Iași – Tg.Mureș.
Din 2019, când a fost promulgată legea inițiată de mine pentru construcția Autostrăzii Iași- Tg. Mureș, acesta este primul pas real și concret pentru realizarea acestei autostrăzi.

Dar, nu am crezut niciodată ca o lege inițiată cu bună credință, pentru ieșeni, va avea nevoie de ani de zile pentru a fi pusă în practică de instituțiile statului. Nici măcar amendamentele mele privind alocarea banilor pentru finalizarea documentației, în valoare de 9 milioane lei, aprobate de Parlament, pentru bugetul anului 2020, nu au mișcat lucrurile spre drumul cel bun. Sper ca pasul de astăzi să fie de bun augur pentru Autostrada Iași-Tg. Mureș iar instituțiile statului să termine joaca de-a v-ați ascunselea cu autostrada!”, a declarat Petru Movilă.

Comentarii
  • Ba tu chiar nu ai bun simt? Împușcate naibii de lighioana,pacoste politica pe capul iesenilor. Tu ai ȚEPUIT totul,ți-ai bătut joc de sistemul medical pe care l-ai căpușat,ți-ai plantat cumatrul securist la drumuri pe care le-a dus in colaps , ți-ai băgat oameni prin prefectura care dijmuiește pământurile,ai falimentat FORTUS împreuna cu CHISCA ps care tot tu l-ai pus ,ai luat capace pe PUZ-ri aprobate de Garburici și lista poate continua ! Pentru toate astea trebuie sa ajungi la beci OCNASULE!!!

  • Se vede de la poștă prietenia tiganasului de la Tibana cu mai marii BZI că altfel nu văd de unde atâta publicitate zilnică!!! Nouă ne este greață de sîsîitul ăsta mic. Mai scutiți-ne!

Adauga un comentariu