Actualitate

Președintele PMP Iași, Petru Movilă: Trandafirii galbeni! Nu există pentru județul Iași

Publicat: 08 oct. 2021
Petru Movilă, președinte PMP Iași

Președintele PMP Iași, Petru Movilă, scrie pe o reţea de socializare despre noul scandal în care este implicat PNL. Acesta consideră că parlamentarii ieșeni nu există şi că Guvernul României a dat fonduri discreţionare pentru tot judeţul:

Din păcate, în foarte multe situaţii, PNL şi PSD s-au comportat fix la fel. Când PSD guverna, repartiza în proporţie de peste 90% fondurile către localităţile conduse de primari PSD sau sateliţi. Listele de plăţi pentru proiecte erau întocmite şi avizate de preşedinţii PSD din judeţe. Parlamentarii PSD nu scoteau o vorbă despre proiectele judeţului, sau alte mari proiecte, cum este cazul Autostrăzii Unirii, Ungheni-Iasi-Tg.Mureş. Un proiect de care PSD şi-a bătut joc sistematic, prioritizand alte proiecte. Nu au spus nimic nici când Spitalul mobil de la Leţcani a fost achiziţionat incomplet şi instalat cu o întârziere de peste 6 luni. Citind presa şi comunicatele lor, ai crede că ce apare în presă vorbesc şi în Parlament.

Eroare, abia au câte 3-4 luări de cuvânt. Din păcate, acelaşi lucru îl fac şi cei de la PNL. Pentru comună Andrieşeni, cu primar PMP, la această rectificare nu a fost alocată nici o leţcaie. Despre celebrii parlamentari USR-PLUS şi AUR, chiar nu am ce spune pentru că nu există pentru judeţul Iaşi. Grav este că lucrurile se repetă, în opoziţie toţi sunt zmei, dar când sunt la putere, rezultate aproape zero pentru Iaşi. Poate ne merităm soartă pentru că unii ca aceştia sunt votaţi cu mare încredere de ieşeni. explică președintele PMP Iași, Petru Movilă.

Comments are closed.

Adauga un comentariu