Actualitate

Presupusul criminal al lui Emi Pian, Napy, vrea să iasă din închisoare. Susţine că este nevinovat

Publicat: 11 aug. 2020
Presupusul criminal al lui Emi Pian, Napy, vrea să iasă din închisoare
Presupusul criminal al lui Emi Pian, Napy, vrea să iasă din închisoare

Presupusul criminal al lui Emi Pian, Napy, vrea să iasă din închisoare. Napy din clanul Rinu se consideră nevinovat de uciderea interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. În aceste momente, acesta se afla în arest preventiv pentru acuzaţia de omor.

Presupusul criminal al lui Emi Pian, Napy, vrea să iasă din închisoare

Napy Rinu se afla în închisoare după ce săptămână trecută a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv cu suspiciunea de omor. Marţi, 11 august 2020, se judecă cererea interlopului de a părăsi închisoare, de contestare a măsurilor preventive luate de oamenii legii. În cursul zilei de astăzi, suspectul va fi audiat printr-o videoconferinţa. Avocaţii acestuia doresc ca interlopul să poată sta în libertate, în arest la domiciliu sau sub control judiciar. Suspectul amintit mai sus se consideră nevinovat de uciderea interlopului Emi Pian.

Acesta le-ar fi spus judecătorilor că deţine probe consistente care duc la concluzia că nu el a pornit scandalul care a dus la crimă. Conform aceloraşi declaraţii, acesta le va arăta şi judecătorilor, probele care susţin nevinovăţia acestuia. Richard Emanuel Gheorghe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru suspiciunea uciderii interlopului Emi Pian.

Scandalul care a dus la uciderea lui Emi Pian a pornit de la un joc de noroc

Conform informaţiilor existente până la această dată, scandalul care a dus la uciderea interlopului Emi Pian ar fi pornit în urma unei partide de barbut. De la această neînţelegere, Emi Pian a fost înjunghiat în zona femurului, lovitura i-a fost fatală. La scurt timp de la întâmplare, Emi Pian a ajuns la spital, dar medicii nu au mai putut ce face pentru a-i salva viaţa.

Emi Pian era liderului clanului Duduianu

Emi Pian este un cunoscut al lumii interlope din Bucureşti şi din România. Lider al clanului Duduianu, Emi Pian a fost de multe ori în centrul unor scandaluri. Pe numele Florin Mototolea, pe numele său real, interlopul era unul dintre cel mai influent din Capitală. La petrecerile acestuia cântau cunoscuţi manelişti, printre care Florin Salam şi Adrian Minune.

George, vărul lui Emi Pian: „Totul a început de la o glumă proastă”

George, vărul lui Emi Pian, a afirmat știe care este motivul real al uciderii liderului Duduienilor. Acesta a afirmat că în seara respectivă se juca poker, nu barbut și că motivul scandalului ar fi fost „o glumă proastă”. Inițial în presă a apărut informația conform căreia nucleul răfuielii ar fi fost o sumă de bani dată cu camătă.

Adauga un comentariu