Actualitate

Prețuri colosale! Cât costă o noapte de cazare în pensiunea din Valea Zălanului pe care Regele Charles i-a dat-o Prințului William

Publicat: 24 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prețuri colosale Cât costă o noapte de cazare în pensiunea din Valea Zălanului pe care Regele Charles i-a dat-o Prințului William
Dacă te întrebi cu cât poate fi închiriată o cameră la pensiunea prințului William, iată că prețurile nu sunt atât ieftine

După ce a devenit rege, Charles al III-lea a moștenit o mare parte din averea Reginei Elisabeta a II-a. Pentru rege, lucrurile au stat la fel de bine și înainte de a ajunge pe tron. Una dintre moștenirile sale din România i-a revenit de curând prințului William. Ireal cât costă o noapte de cazare în celebra pensiune de pe Valea Zălanului!

Familia regală are un portofoliu considerabil de proprietăți, estimat la mai bine de 42 de milioane de dolari. Acesta include palate somptuoase, bijuterii strălucitoare, opere de artă de neprețuit – și o pensiune în Transilvania. Cea din urmă i-a aparținut cândva moștenitorului tronului Marii Britanii, Regele Charles al III-lea. De curând, însă, prințul William este cel care deține proprietatea din județul Covasna, în localitatea Valea Zălanului. Aceasta însumează o populație de 100 de locuitori, majoritatea vârstnici.

Cât costă o noapte la pensiunea prințului William

Dacă te întrebi cu cât poate fi închiriată o cameră la pensiunea prințului William, iată că prețurile nu sunt atât ieftine. Conform site-ului, La Pensiuni, O cameră dublă se închiriază cu prețuri cuprinse între 533 de lei și 940 de lei pe noapte. Un prânz costă în jur de 72 de lei, iar cina 96 de lei.

Restaurata de către regele Charles, ce a avut grijă să păstreze toate aspectele arhitecturale specifice zonei, Casa de oaspeți Zălan este locul unde aerul curat de munte își dă întâlnire cu liniștea naturii.

Regele a creat în cătunul Valea Zălanului un loc ascuns de lumea modernă, acesta fiind înconjurat de pădurile magnifice al Carpaților. Acolo puteți descoperi armonia dintre natură și  oameni, un alt fel de a trăi. Înainte de a fi transformată în casă de oaspeți, regele Charles a cumpărat proprietatea ce așeza un conac vechi.

 

Adauga un comentariu