Cancan ultimă oră

Previziunea Babei Vanga privind virusul Covid-19. Iată ce a spus aceasta

Publicat: 17 mart. 2020

În plină pandemie de coronavirus, o femeie care a stat de vorbă cu Baba Vanga, înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare, a făcut dezvăluiri halucinante! Baba Vanga ar fi prezis virusul Covid-19!

Previziunea Babei Vanga privind virusul Covid-19

Neshka Stefanova Robeva, în vârstă de 73 de ani, a povestit că ar fi vizitat-o pe Baba Vanga înainte ca aceasta să moară, la 84 de ani. Printre altele, Baba Vanga i-ar fi spus că omenirea se va confrunta cu pandemia de coronavirus. Până acum însă, Neshka Stefanova Robeva nu a știut la ce se refera Baba Vanga, crezând că profeția ei spunea cu totul și cu totul altceva.

„Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!». Nu am realizat atunci despre ce era vorba”, a spus Robeva, potrivit dailystar.co.uk.

În limba bulgară, „corona” se referă la conducerea rusă în țară, motiv pentru care Neshka Stefanova Robeva a crezut că Baba Vanga vorbește despre guvernarea rusă.

„Am crezut că ne vor guverna rușii, dar abia acum înțeleg că Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, a continuat Neshka Stefanova Robeva.

Ce a mai prezis Baba Vanga pentru anul 2020

Potrivit informațiilor apărute până în acest moment, Baba Vanga ar fi prezis, pentru anul 2020, că Vladimir Putin va fi ucis, iar Donald Trump, diagnosticat cu o boală cruntă care fie îl va lăsa surd, fie îl va omorî.

Comentarii
 • Stiri false, doar pentru vizualizari si trafic.. Singura sursa pentru zecile de site-uri care preiau aceasta stire, este un website fara nicio credibilitate sigura.

 • O altă babă care a vorbit cu baba care a vorbit cu baba vanga a prezis că noaptea vă fi întuneric, vă fi frig când temperatura va scădea și va fi cald când crește temperatura….tâmpitilor

 • O altă babă care a vorbit cu baba care a vorbit cu baba vanga a prezis că noaptea vă fi întuneric, vă fi frig când temperatura va scădea și va fi cald când crește temperatura….tâmpitilor

 • Vaba Banga, inainte sa isi dea ultima suflare a prezis vre-o 10 mii de ….. printre care era si aia cu măta. Da, măta, aia care te-a facut sa fii curvă ,te-a procacat la un Sex Party cu Instalatori si Gradinari.

 • Baba Vanga a mai prezis ca dracii vor veni din Iad si va vor fute in cur pe toti care scrieti bazaconii de astea. Beav-ar Dunarea de handicapati.

 • Bai, ăștia care înjurați pe baba vanga și probabil și pe alți predicatori cum era și marele nostradamus, o mare parte din ceea ce au prezis ei s-a întâmplat deja și se întâmplă acum corona virus, deschideți și voi cartea cu prezicerile lor ca unele din ele coincid, cum a fost și dărâmarea clădirilor foarte înalte gemene din america, cele 2 războaie mondiale, și multe alte preziceri, cutremurul de la noi din 4 martie 1977,si ca va mai veni un cutremur poate chiar mai puternic decât cel de atunci!

 • Sunt foarte curios s-a stiu , cum de prezicerile astora mari prezicatori , apar totdeauna dupa ce se intampla. Dece nu prezic ei inainte de ce se intimpla cel putzin cu sase luni?

 • Nu este cum sustineti dv. Nostradamus si-a recodificat predictiile inca odata inainte de deces tocmai pt a nu putea fi deslusite inainte de a se realiza. Asa ca, din acest motiv ulterior abia devin intelese. Poate nu ati stiut acest aspect. Exemplul electicitatii„”si carbunele negru va deveni alb!„ este codificarea pt descoperirea en. electrice din carbuni, energie care ilumineaza interiorul becului si il albeste!

 • Romanita…..nu era aluzia la Nostradamus era vorba despre Baba Vanga…..oricine poate spune ce a auzit de la Baba Vanga inainte sa moara.Nu este credibil mai ales dupa eveniment. Insa Nostradamus le avea scrise. E cu totul altceva…..insa se pot interpreta.

 • „Jurnalisti” de 2 bani! Am vrut sa vad ce va mai „ouă” mintea. Ma tot intreb cum va angajeaza in presa. Pe ce criterii. Chiar va plateste cineva pentru aberatiile pe care le scrieti????

 • Baba Vanga, ca baba Vanga. A zis o miee de chestii. Dar runele? Runele lui Voropchievici ce spun??? Io sunt tare curios. Astept si-aprind o frunza de dafin cum zice doamna Fecioru.

 • Doar cel de sus stie cum stau lucrurile .Le asa in asa maniera in cat nici biblia inca nu le stie pe toate Multumesc si lasati presupunerile ca nu duc la nimic bun

 • Bulgaroaica Samisugiova Pulova in varsta de 69 de ani si 69 de zile, a declarat ca intr-o ultima profetie Vanga Baba a sus ca or sa fie unii de la bzi.ro care or sa su.ga pu.lile romanilor pentru MANIPULARILE ORDINARE pe care le vor lansa !!! Cata dreptate a avut , Samisugiova Pulova !!!

 • A prezis cineva cat de tampit,de slugarnic,si las,de inapoiat sau de sarac si rau a fost este si va fi poporeanu’ roman? Nu..? Yaka liber la profetie,la prostie si saracie..!
  Planeta este supra-populata,se fac exeprimente pe prostime de mii de ani!!
  Vor urma alte belele..! Aici au mai fost si altii,si au dat’o in bara! Un „vaccin” pt. boale va implanta si microcipu’ mult visat..in prostime! Suntem doar un…experiment! Oare cati isi dau seama?

 • ba multi prosti care se cred scoliti mai are romania ba jegosilor bba a murit prin 90 sa zicem cum puteti confirma spusele ei jegosiiilor hu

 • ba multi prosti care se cred scoliti mai are romania ba jegosilor baba a murit prin 90 sa zicem cum puteti confirma spusele ei jegosiiilor hu

Adauga un comentariu