Cancan

Previziuni făcute de Baba Vanga pentru 2021. Va fi haos

Publicat: 07 apr. 2021
Baba Vanga ofera un interviu in aer liber
Baba Vanga a facut preziuni cutremuratoare despre anul 2021

Baba Vanga, cel mai puternic clarvăzător și mediu, a făcut previziuni sumbre pentru 2021. Femeia născută în Bulgaria a fost considerată unul din cei mai preciși prezicători după Nostradamus. Pentru anul în curs, Vangeliya Pandeva Gushterova, pe numele real, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare.

Baba Vanga a prezis că evenimentele din Belarus sunt abia începutul unei perioade ”de haos care va cuprinde întreaga omenire. Într-un final, potrivit prognozelor bătrânei, Belarus va intra în componența Rusiei.

Previziuni făcute de Baba Vanga pentru 2021

Clarvăzătoarea a tras un semnal de alarmă cu privire la apariția medicamentelor pentru boli mortale, dar și informații despre starea de sănătate a președinților SUA și Rusiei. Baba Vanga a spus că cercetătorii vor reuși să descopere un vaccin împotriva SIDA și coronavirus.

În 2021 economia Europei se va prăbuşi, preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi asasinat, atacuri extremiste vor lovi Europa. Mai mult, vor avea loc cataclisme şi mari dezastre.

Anul 2021 va fi marcat de mari descoperiri în domeniul medical, deoarece, oamenii de știință vor descoperi de medicamente pentru cancer, SIDA și coronavirus. Cercetătorii se pregătesc deja pentru acest eveniment.

Potrivit celebrei clarvăzătoare, anul acesta va avea loc o „unificare a trei uriași”: experții interpretează aceasta ca unificarea Indiei, Chinei și Rusiei.

Ultima previziune făcută de Baba Vanga pentru România

Înainte să se stingă din viață, Baba Vanga a a înregistrat pe banda de magnetofon o previziune pe care a încredințat-o uneia dintre nepoatele sale.

Rugămintea sa era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoana anume, care are misiunea de a o face cunoscută românilor. Explicația pe care ea a dat-o a fost că „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor și, daca mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.”

De ce era oarbă Baba Vanga?

Alina Albert a povestit că Vanga, pe numele ei real Vanghelia Pandeva Dimitrova, a fost un copil născut prematur care, până la vârsta de două luni și jumătate nu a scos niciun sunet. Un eveniment nefericit din copilăria acesteia a făcut să își piardă vederea.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica (în Macedonia), în 1911, într-o familie foarte săracă, iar la 12 ani a rămas oarbă. Neputându-şi permite îngrijirile necesare, femeia a rămas oarbă pentru tot restul vieţii şi a început să aibă primele viziuni aproape imediat după orbire

Potrivit celor care cred în ea, Baba Vanga era capabilă să citească gândurile şi să prevadă viitorul, iar faima sa a fost atât de mare încât lideri comunişti bulgari s-au folosit de ea pentru a-şi organiza propria agendă politică.

În multe cazuri, profeţiile Babei Vanga s-au adeverit parţial. Iată ce a prezis clarvăzătoarea bulgară de-a lungul anilor: încălzirea globală şi tsunamiul din 2004, prevăzut încă din anii ’50;  11 septembrie (prevăzut în 1989); tragedia submarinului Kursk din 2000 (prevăzut în 1989);  alegerea lui Obama sau primăvara Arabă.

Adauga un comentariu