International

Previziuni sumbre despre coronavirus facute in anul 1981: „Ei îl numesc «Wuhan 400». Este o armă perfectă”

Publicat: 23 feb. 2020

În cartea „The Eyes of Darkness” publicată de Dean Koontz în 1981 se vorbeşte despre virusul care alertează întreaga populaţie a planetei. Dean Koontz numeşte coronavirusului „Wuhan- 400” şi menţionează că va apărea „în jurul anului 2020”. Acesta menţionează că acest virus este o „armă perfectă” dezvoltată în laboratoarele de cercetare din Wuhan.

„În jurul anului 2020 o boală asemănătoare cu pneumonia se va răspândi pe întreg globul pământesc. Va afecta plămânii şi tubul bronhial şi va fi rezistent la orice tratament cunoscut. Aproape la fel de derutant ca boala în sine va fi faptul că va dispărea brusc. Va reveni după zece ani şi va dispărea complet după”, apare scris în cartea lui Dean Koontz.

„Ei îl numesc „Wuhan 400” pentru că a fost dezvoltat la laboratoarele lor de studiere a ADN-ului, în afara orașului Wuhan, la centrul de cercetare. „Wuhan-400” este o armă perfectă. Ea afectează numai ființa umană. Nicio altă fiinţă nu îl poate lua. La fel ca sifilisul, „Wuhan- 400″ nu poate rezista pe un corp uman mai mult de un minut, ceea ce înseamnă că nu poate contamina obiecte sau locuri la fel cum antraxul sau alte microorganisme pot”, se arată în carte.

2.461 de persoane au decedat

Numărul total al persoanelor decedate din cauza coronaviruslui a ajuns la 2.461, fiind înregistrate 79.930 de cazuri de infectare la nivel global. Sâmbătă, în Italia au avut loc primele decesele ale unor europeni. China a anunţat, duminică, decesul a altor 97 de persoane şi infectarea a 648. În Coreea de Sud s-au înregistrat 550 de cazuri de infecţie, 350 doar în ultimele 48 de ore. Aproape jumătate din cazuri au legătură cu un grup religios din sudul ţării. Apărut în decembrie, la Wuhan, coronavirusul s-a propagat în 25 de ţări, cu noi focare în Europa şi Orientul Mijlociu.

Cine este Dean Ray Koontz?

Dean Ray Koontz s-a născut pe 9 iulie 1945 şi este un autor american. Romanele sale sunt considerate thrillere de suspans, dar încorporează frecvent elemente de groază, fantezie, science fiction, mister și satiră. Multe dintre cărțile sale au apărut pe lista celor mai bine vândute The New York Times. Dean Koontz s-a folosit de mai multe pseudonime în cariera să, printre care „David Axton”, „Deanna Dwyer”, „K.R. Dwyer”, „Leigh Nichols” și „Brian Coffey”. A publicat peste 105 romane, o serie de romane și colecții de nuvele. A vândut peste 450 de milioane de exemplare ale operei sale.loading...

Adauga un comentariu