Sport

Previziunile experților pentru câștigarea Australian Open: Simona Halep ar putea fi decepția turneului

Publicat: 21 ian. 2020

Simona Halep își dorește enorm un nou triumf într-un turneu de Grand Slam, iar prima ocazie este la Australian Open. Însă condițiile de la Antipozi nu par propice, a dezvăluit campioana de la Wimbledon. Simona a jucat finala de la Melbourne în 2018, pierdută după o luptă epuizantă în fața danezei Carolina Wozniacki, într-un meci în care românca nu a putut evolua la potențialul maxim din cauza unei accidentări.

Simona Halep nu este inclusă printre favorite la Australian Open

Acum, specialiștii sunt sceptici în privința șanselor Simonei Halep de a se apropia de trofeu. Unul din experții citați de ESPN, jurnalistul Peter Bodo, este chiar mai pesimist. Acesta crede că Simona Halep ar putea fi una din surprizele negative ale competiției – favorita care iese din primul tur. Să sperăm că românca îl va contrazice însă pe americanul care a susținut mereu în articolele sale jucătoarele din Statele Unite.

„Simona Halep este numărul 4 în lume, dar nu a mai jucat convingător de la un moment extraordinar al carierei sale, titlul de la Wimbledon. De atunci, bilanțul este de 7 victorii și 7 înfrângeri, iar accidentările i-au provocat probleme. În schimb, adversara sa, Jennifer Brady, vine după două succese consecutive la Brisbane în fața Mariei Șarapova și a lui Ashleigh Barty”, a scris expertul de la ESPN.

Specialiștii mizează pe Serena Williams

Nici ceilalți specialiști nu o văd pe Halep învingătoare – două foste mari campioane, Chris Evert și Pam Shriver, cred că Serena Williams are cele mai mari șanse la titlu, în timp ce Brad Gilbert, fostul coleg de comentariu al lui Darren Cahill, ar fi avut altă favorită.

„Aș fi ales-o pe Bianca Andreescu dacă nu s-ar fi accidentat. Acum Serena are o șansă uriașă de a cuceri al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră”, a spus celebrul comentator sportiv.loading...

Adauga un comentariu