Actualitate

Prim vicepreşedinte al PNL Vrancea a picat Bacalaureatul şi după contestaţii

Publicat: 05 iul. 2020

Prim vicepreşedinte al PNL Vrancea a picat Bacalaureatul şi după contestaţii. Daniel Moroşanu, prim vicepreşedinte al PNL Vrancea, nu a reuşit să obţină notă de trecere, nici după contestaţia depusă pentru nota primită la examenul de la limba română.

Prim vicepreşedinte al PNL Vrancea a picat Bacalaureatul şi după contestaţii

Politicianul de 42 de ani nu a promovat la Bacalaureatul nici după contestaţie. Cu cât i-a crescut nota. Daniel Moroşanu, prim vicepreşedinte al PNL Vrancea, în vârstă de 42 de ani, a susţinut examenul maturităţii la Liceul din Vidră.

El a contestat nota de la română, 3.60, iar în urma recorectării a mai primit 15 sutimi, potrivit cotidianului Adevărul. Moroşanu, în vârstă de 42 de ani, şi-a văzut visul spulberat de a merge la o facultate, chiar dacă a obţinut medii relativ bune la Istorie-7.55 şi Geografie-8.65.

Informaţia a circulat reţelele de socializare, pentru că începând din acest an, numele persoanelor care au dat Bacalaureatul au fost anonimizate.

Comentarii
  • Si va mai mirati ca totul merge prost pe plaiurile mioritice. Toti analfabetii isi gasesc un loc bun in structurile politice si ale puterii. 3,60 la limba romana ! Cu ani in urma cand se facea totusi scoala cat de cat, cu asa nota nu ajungeai nici macar sef peste o coada de matura la Salubris. In fine, cum e stapanul asa e si sluga….ne meritam soarta.

  • Măi razas, esti naiv. Chiar crezi că gloata asta abrutizată o sa voteze vreodata reinstaurarea monarhiei? adica a unor personaje finuțe, manierate si educate care: nu sparg semințe între dinți, nu ies la grătare cu ligheane de mici pe malul apei sau in fundul curții, nu asculta manele, nu se uita la „mame pentru boi, din dragoste” si alte scârboșenii din astea. Exact ce se spunea mai sus, usor modificat: după cum e sluga așa e și stăpânul.

  • Ludovicule,eu am optiuni liberale, dar daca voi ati reusit sa inregimentati asemenea prostalani in rindurile PNL,si mai mult decit atit sa-i dati o functie atit de mare,din partea mea, din Iasi, dintr-un cartier, dintr-un apartament oarecare,ati pierdut trei voturi.Si din cite localitati,cite cartiere,cite apartamente sau case,veti mai pierde voturi, din acest motiv? Se rasucesc in mormint predecesorii vostri,Rusine.

Adauga un comentariu