Actualitate

Prima reacție a deputatului Mugur Cozmanciuc: “Nu am comis nicio infracțiune. Sunt nevinovat”

Publicat: 23 feb. 2021
Mugur Cozmanciuc
Mugur Cozmanciuc

Trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru trafic de influență, deputatul Partidului Național Liberal, Mugur Cozmanciuc a declarat că este nevinovat și nu a săvârșit vreo infracțiune!

Acesta a menționat că a luat la cunoștință cu surprindere trimiterea sa în judecată. De asemenea Mugur Cozmanciuc a afirmat că nu dorește să facă mai multe declarații și că abia acum se bucură de o șansă reală de a se apăra.

„Am luat la cunoștință CU SURPRINDERE, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt NEVINOVAT.

Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că «această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție». Mai înțeleg că abia de acum primesc șansa reală de a mă apăra”, a declarat deputatul Partidului Național Liberal Mugur Cozmanciuc.

Ceea ce probabil nu știe multă lume este faptul că relațiile dintre Mugur Cozmaniuc și fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, sunt mai degrabă reci și încordate, deci nu prea ar avea cum să intervină unul la celălalt pentru a influența numiri în instituții! Drept dovadă, de șase ani, Mugur Cozmanciuc candidează la Piatra Neamț și nu mai este membru al organizației Partidului Național Liberal din Iaşi, condusă chiar de Costel Alexe.

Nu este exclus ca acest dosar să fie un nou episod din cadrul războiului pentru supremație care se duce de câteva luni în cadrul Partidului Național Liberal!





Comentarii
  • Ziariști falși și bețivii.cine vacrede ca apărați un corupt cunoscut de când frecventa conacul lui Relu din Bucium.face parte din grupul infracțional organizat de Relu ca și kostel și Cristi,ca și fostul prefect lipitor de afișe.iasi,pământ blestemat.numai curățenia cu napalm poate salva acest teritoriu. Dar pentru viitor,acum suntem in jungla hoților .

Adauga un comentariu