National

Prima reacție a lui Klaus Iohannis, după ce a ieșit pe locul întâi în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prima reacție a lui Klaus Iohannis după ce a ieșit pe locul întâi în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019

Președintele României, Klaus Iohannis, a oferit prima reacție publică, după ce a ieșit pe primul loc.

Alegerile prezidențiale 2019. Klaus Iohannis a oferit prima reacție publică, după ce a ieșit pe primul loc, după primul tur al alegerilor prezidențiale 2019. Ca și procentaj, Klaus Iohannis a acumulat 39%.

”Milioane de români din țară și din diaspora au votat pentru o Românie normală. Niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD-ului şi acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte.

Rezultatele oficiale vor veni mâine însă datele de exit poll arată deja că milioane de români din ţară şi din diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o România normală şi pentru a continua procesul importat de schimbare în bine din România.

Am crezut mereu în români şi în implicarea lor, iar participarea lor din aceste zile este o mare bucurie pentru democraţia din România. Lupta noastră comună nu ţine de o etichetă de partid, este pentru îndepărtarea totală a PSD-ului de la putere pentru ca PSD-ul să nu mai ţină România captivă şi prizonieră în trecut, iar astăzi am făcut un pas mare în această direcţie

Aceşti ani au fost ani de luptă şi ani de rezistenţă şi am ţinut piept împreună asalturilor deosebit de agresive ale PSD. Dacă nu ne-am fi opus, PSD-ul ar fi reuşit să destructureze tot ce s-a construit în România în aceşti ani. (…) Dacă i-am fi lăsat pe peseidişti să-şi continue proiectele astăzi România s-ar fi întors în anii 90, poate mai rău poate nici n-am fi avut alegeri”, a spus Klaus Iohannis.

Adauga un comentariu