Local

Prima reacţie a primarului Mihai Chirica, după ce a aflat că a fost trimis în judecată în dosarul ”Skoda”: „Am aflat din mass-media”

Publicat: 27 ian. 2021
Mihai Chirica a fost trimis în judecată. Care a fost prima sa reacție

Edilul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a avut o primă reacţie miercuri, 27 ianuarie 2021, după ce a fost trimis în judecata în dosarul „Skoda”.

„Am aflat din mass-media de faptul că mai mulți demnitari și angajați ai Primăriei Municipiului Iași, printre care și eu, au fost trimiși în judecată în dosarul contractării serviciilor de leasing pentru patru autoturisme.

Opinia publică trebuie să știe că în acest caz, deschis în urma unei plângeri, inclusiv Direcția Națională Anticorupție a făcut verificări minuțioase, încă din 2013, timp de circa șase ani, constatând că nu există fapte de corupție în competența sa. În plus, mai multe expertize, inclusiv ale Curții de Conturi, precum și instanțele de judecată au demonstrat că nu există niciun prejudiciu pentru bugetul local, motiv pentru care mă simt surprins de această decizie.

Așa cum am spus întotdeauna, am încredere deplină în actul de justiție și vom colabora cu judecătorii astfel încât să ne dovedim nevinovăția cât mai repede.

Personal, pentru a nu afecta imaginea orașului nostru, am dorința ca acest proces să fie cât mai scurt și rog instanța să soluționeze acest dosar cu înțelepciune și celeritate!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Comentarii
  • Asta cu am incredere in justitie,nu o mai crede nimeni.ce incredere sa am daca faptele au fost in 2013 si acum au dat drumul la dosar?justitia e legata la ochi si la propriu si la figurat.daca justitia si-ar face treaba nu ar da drumul la un dosar dupa 7 ani dosar in care oricum e subtire(oricum achizitionau masini).Dar este „monumentala” beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.dovediti cand fac fapte de coruptie (gen Nichita).Nu sunt fan Chirica dar daca a facut dovediti fapte cu comisioane pt el, interese ,nu 4 masini la primarie care oricum le luau.

  • Toti care au zis ca au incredere in justitie, dar absolut TOTI, au primit pedepse. Ca un facut asa! Interesant ca fiecare care ia vreo pedeapsa foloseste fix acelasi discurs!

  • Daca ai încredere in justiție depune-ti demisia ! Vei căpăta încredere in susținătorii care te-au ales : babe, moșnegi, angajați a PM Iasi.

  • Chirica a fost votat de liberali;sparanghelisti,pietari,bucatarese,ciocli,somerii,dansatoare la bara,profesori care fac meditatii(tip Iohanis)care nu platesc impozit,etc.Ei sunt reprezentati in guvern,prin diversi secretari de stat,directori la diferite institutii de stat,iar la privat sunt de la alte partide.Liberalii sunt bugetari.Cel de sus care se numeste Demisia este un papagal care nu-si da seama ca prmarul Chirica este in tabara liberalilor.Isi da un aer de superioritate ca mai toti liberalii de factura indoielnica de tip;Turcan,Catu,Grinda,Lift,somerul Orban si alti catzari.

Adauga un comentariu