Sport

Prima super lovitură pe care Joan Laporta a reușit-o la FC Barcelona. Jucătorul și-a dat acordul să se transfere în vară pe Camp Nou

Publicat: 15 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prima super lovitură pe care Joan Laporta a reușit-o la FC Barcelona. Jucătorul și-a dat acordul să se transfere în vară pe Camp Nou
Joan Laporta a ajuns la un acord cu Sergio Aguero, care își termină în vară contractul cu Manchester City.

Joan Laporta ar fi reușit prima super lovitură după ce a redevenit președinte la FC Barcelona. Publicația AS susține că Laporta a ajuns la un acord cu Aguero, care își termină în vară contractul cu Manchester City.

FC Barcelona reușește să dea prima lovitură pentru următorul sezon, deși situația clubului este sub orice critică. Spaniolii de la AS susțin că Sergio Agüero și-a dat acordul să vină pe Camp Nou.
În vârstă de 32 de ani, Aguero își termină în vară contractul cu Manchester City și nu este interesat să și-l prelungească. Joan Laporta, noul președinte al Barcelonei, a speculat momentul și AS.com susține că a reușit să ajungă la un acord cu starul argentinian.

Aguero ar urma să semneze cu Barcelona până în 2023 și ar fi primit promisiunea că s-ar transforma ușor-ușor într-un secund al antrenorului principal. Atacantul de 32 de ani a fost încântat de perspective și și-ar fi dat acordul pentru acest transfer.
De fapt, Laporta speră într-o dublă lovitură odată cu această mutare. În primul rând, Aguero ar rezolva mare parte din problemele pe care FC Barcelona le are în atac, acolo unde a rămas un gol odată cu plecarea lui Suarez la Atletico Madrid.
În al doilea rând, Joan Laporta speră că venirea lui Kun Aguero l-ar convinge pe Lionel Messi să semneze un nou contract cu FC Barcelona. Colegi de cameră la naționala Argentinei, Aguero și Messi sunt prieteni foarte buni. În autobiografie, Aguero a scris despre Messi că îi este „ca un frate”.

Joan Laporta încearcă și a doua super lovitură

Transferul lui Kun Aguero nu înseamnă că FC Barcelona va renunța la intenția de a-l aduce pe Erling Haaland, noua senzație a fotbalului mondial. Laporta și-a făcut un obiectiv din a-l transfera pe atacantul Borussiei Dortmund și a calculat că toată operațiunea ar costa în jur de 100-110 milioane de euro, cu tot cu comisioane.
Transferul lui Haaland ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru FC Barcelona, în contextul în care atacantul norvegian este dorit cu insistență și de rivala Real Madrid.

Adauga un comentariu