Actualitate

Primar din Argeș, bătut de un interlop chiar în incinta instituției. De la ce a pornit totul

Publicat: 12 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primar din Argeș bătut de un interlop chiar în incinta instituției. De la ce a pornit totul
Primarul este încă în stare de șoc după cele întâmplate

Un primar din Argeș a fost bătut, chiar în incinta instituției. Edilul a cerut sprijinul agenților de pază și apoi a reclamat fapta la poliție.

Vineri, după ora 21.00, Ion Georgescu, edilul orațului Mioveni, s-a trezit cu doi indivizi peste el în instituție. Între ei a izbucnit un conflict spontan și primarul a fost lovit. Alarma s-a dat în primărie și agenții de pază au intervenit imediat.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției. Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Ion Georgescu a declarat sâmbătă dimineață că cei doi indivizi au intrat la el în birou vineri seară și au început să-l înjure și să fie violenți, iar unul dintre ei l-a agresat. Primarul a mai spus că pe unul dintre bărbați îl cunoaște, pentru că i-a fost subordonat în urmă cu mai mulți ani.

”Doi au intrat în Primărie, iar afară aşteptau alţi doi bărbaţi într-o maşină de teren. Pe unul l-am văzut în birou, a început să mă apostrofeze pe mine şi pe comisarul Mihalcea. În momentul acela l-am întrebat ce caută aici, la ora asta. În acel moment am ieşit afară, am chemat paznicul, a fost o altercaţie în interior. M-a lovit. Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică şi să agreseze pe cineva”, a declarat Ion Georgescu.

Primarul este încă în stare de șoc după cele întâmplate. Toate persoanele implicate au fost identificate de organele de poliție și conduse la sediul Poliției Mioveni. La audieri, agresorul a susținut că primarul a fost cel care a lovit primul:

„Când m-a văzut primarul, știind că i-am făcut mai multe plângeri, a sărit la mine și mi-a băgat mâna în gât. Ieși afară, tâlharule, ieși afară din Primărie. Mi-a zis să ies afară, am ieșit, nu am pus mâna pe el. Sunt camere de luat vederi, nu l-am agresat, nu l-am  înjurat, nu i-am zis absolut nimic”, a spus presupusul agresor, care a fost reținut pentru 24 de ore.

Adauga un comentariu