National

Primar din Dâmbovița, bătut de un cetățean chiar în ședința de Consiliu Local

Publicat: 27 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primar din Dâmbovița bătut de un cetățean chiar în ședința de Consiliu Local
Primar din Dâmbovița, bătut de un cetățean chiar în ședința de Consiliu Local

Primarul comunei Petrești, județul Dâmbovița, a fost agresat, marți, chiar în sediul Primăriei, de către un cetățean care participa la ședința Consiliului Local.

„Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi agresat, în incinta Primăriei comunei Petrești”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Dâmbovița.

Primar din Dâmbovița, bătut de un cetățean

Din primele cercetări, polițiștii au constat că un bărbat, de 54 de ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat, de 57 de ani.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că cel agresat este chiar primarul comunei Petrești, care a fost lovit în timpul ședinței Consiliului Local de către un cetățean.

Deocamdată nu se cunoaște cauza disputei dintre cei doi. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

„La data de 27 decembrie a.c, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi agresat, în incinta Primăriei comunei Petreşti. Din primele cercetări, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, ar fi fost agresat fizic de un altul, de 57 de ani. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, precizează IPJ Dâmboviţa, conform Agerpres.

Un primar din Constanța a bătut-o pe polițista care i-a prins fiul minor la volan

Primarul localității Poarta Albă este cercetat pentru ultraj după ce a agresat o polițistă, informează Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Potrivit anchetatorilor, Vasile Delicoti a lovit-o în abdomen pe polițista care l-a prins pe fiul acestuia, minor și fără permis, conducând o mașină prin comuna Poarta Albă.

â Echipajul de poliție a oprit mașina pentru un control regulamentar, moment în care au constat că tânărul aflat la volan este minor. Polițista ar fi cerut să se prezinte un adult pentru a prelua mașina. La fața locului a apărut tatăl băiatului, primarul comunei. Acesta a amenințat-o pe polițistă, după care a lovit-o, potrivit comunicatului IPJ Constanța.

„La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă. În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Totodată, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis”, transmite IPJ Constanța.

Adauga un comentariu